Aktywne Wpisy
ekdisu 0
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
M4rcinS +88
Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#
#
Po długich rozważaniach zmieniłem decyzję z kilku prostych względów. Pokazać ciała się nie boję, może faktycznie kiedyś miałem lepszy brzuch, ale to nie o to chodzi. Chodzi o to, że zbyt łatwo w moim przypadku zdjęcie wyszłoby na zewnątrz, poza mirko. Tutaj może ludzie ekscytowaliby się kolejną ofiarą ruletki max dwa dni, a dla mnie to może oznaczać problemy trwające tygodniami, bo np. zaraz znajomi będą sobie wysyłać, albo co gorsza wyszukując mnie w google będzie wyskakiwać to zdjęcie jako jedna z pierwszych pozycji. Jak ktoś zwrócił uwagę "przecież go wszyscy znają z imienia i nazwiska i znają jego fejsa" i to jest prawda, nigdy nie kryłem swojej tożsamości na mirko, bo nie uważałem tego za potrzebne. Wyjdzie poza mirko, zobaczy mama, ale chyba najgorsze - klienci, którzy korzystają z moich usług, które branduje tym nickiem (taaa, brak pomysłu na nazwę interesów xdd).
Kolejna poważna rzecz, która zadecydowała o takiej, a nie innej decyzji jest fakt, że przez dwa lata byłem gnębiony przez karachany, które przyczepiły się z naprawdę prostego powodu. Przez to generalnie miałem #!$%@? w internetach, ale i przede wszystkim w normalnym życiu. Wrzucano moje przerabiane foty, grożono spaleniem domu, grożono mojej rodzinie. Szczęście, że sytuacja opanowana, ale to dało mi do świadomości tyle, że niestety na internecie jest dużo #!$%@?ów, którzy będą mogli wykorzystać w przyszłości nawet takie zdjęcie zrobione dla jaj, do swoich celów. Serio, nie chcę tego powtarzać, zwłaszcza, że na mirko jest cała masa karaluchów i ludzi z innych wiczanów i reszty bagna.
Nad usunięciem konta zastanawiałem się już jakiś czas temu, ale zwykle mirko ratowało mnie w momencie, kiedy miałem #!$%@? humor (co ostatnim czasem zdarzało się często), ba, w dodatku dzięki Wykopowi przeżyłem rok w ciekawym związku ( [*] ), ale myślę, że uzależnianie się od jednej społeczności to jest poważny problem i nie powinienem tego robić. Także przerwa od mirko i wypoku chyba dobrze mi zrobi. Szkoda mi tylko, że nie będzie mi dane się pochwalić projektem, który planowałem robić w październiku, no ale trudno, zawsze są AnonimoweMirkoWyznania albo multikonta xD
Konto usunę do 20, do tego czasu jeszcze chwilę pośmieszkuję no i porobię bakapy niektórych rzeczy :D
KLIKAJCIE W PAJACYKA http://www.pajacyk.pl/ (aktualnie 10521 kliknięć)
Kogo chciałbym pozdrowić tak na koniec hmmmm
@a__s za pilnowanie tego portalu no i za wspieranie w dotarciu do bycia bordowym xD
@db95 za #!$%@?ą wykopową ruletkę, obyś się kiedyś sam na nią nadział draniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Warszawianka_01 bo tak bardzo nie mogła się doczekać wpisu z moim zdjęciem
Wszystkie różowe, które nagle zaczęły mnie obserwować tuż po tym jak przyszły wyniki ruletki
a i hasztag biegajzwykopem - cholera, zmotywowaliście mocno do biegania itd, fajnie było dodawać swoje wyniki do sztafety
No i wszystkich spoko ludzi z mirko poznanych tutaj i na wykopiwach
Reeposter Out
@Reeposter: Good Luck OUT THERE ....
Komentarz usunięty przez autora
@Reeposter: Ale, że niczego to nie daje to ty wiedz
Po co inni biorą udział?
Przecież odrazu mogą wrzucić zdjęcie albo usunąć konto