Wpis z mikrobloga

Jedna na 530 osób, to znacznie mniejsza szansa niż w tradycyjnej rosyjskiej ruletce, no a jednak, proszę - jestem do odstrzału po nieostrożnej zabawie z #wykopowaruletka jako pierwsze bordo. Powiem wam, że "ojezu zawał" jest znacznie mocniejsze kiedy widzisz dwa powiadomienia od @db95, w tym to drugie dotyczy wpisu, a nie komentarza.

Po długich rozważaniach zmieniłem decyzję z kilku prostych względów. Pokazać ciała się nie boję, może faktycznie kiedyś miałem lepszy brzuch, ale to nie o to chodzi. Chodzi o to, że zbyt łatwo w moim przypadku zdjęcie wyszłoby na zewnątrz, poza mirko. Tutaj może ludzie ekscytowaliby się kolejną ofiarą ruletki max dwa dni, a dla mnie to może oznaczać problemy trwające tygodniami, bo np. zaraz znajomi będą sobie wysyłać, albo co gorsza wyszukując mnie w google będzie wyskakiwać to zdjęcie jako jedna z pierwszych pozycji. Jak ktoś zwrócił uwagę "przecież go wszyscy znają z imienia i nazwiska i znają jego fejsa" i to jest prawda, nigdy nie kryłem swojej tożsamości na mirko, bo nie uważałem tego za potrzebne. Wyjdzie poza mirko, zobaczy mama, ale chyba najgorsze - klienci, którzy korzystają z moich usług, które branduje tym nickiem (taaa, brak pomysłu na nazwę interesów xdd).

Kolejna poważna rzecz, która zadecydowała o takiej, a nie innej decyzji jest fakt, że przez dwa lata byłem gnębiony przez karachany, które przyczepiły się z naprawdę prostego powodu. Przez to generalnie miałem #!$%@? w internetach, ale i przede wszystkim w normalnym życiu. Wrzucano moje przerabiane foty, grożono spaleniem domu, grożono mojej rodzinie. Szczęście, że sytuacja opanowana, ale to dało mi do świadomości tyle, że niestety na internecie jest dużo #!$%@?ów, którzy będą mogli wykorzystać w przyszłości nawet takie zdjęcie zrobione dla jaj, do swoich celów. Serio, nie chcę tego powtarzać, zwłaszcza, że na mirko jest cała masa karaluchów i ludzi z innych wiczanów i reszty bagna.

Nad usunięciem konta zastanawiałem się już jakiś czas temu, ale zwykle mirko ratowało mnie w momencie, kiedy miałem #!$%@? humor (co ostatnim czasem zdarzało się często), ba, w dodatku dzięki Wykopowi przeżyłem rok w ciekawym związku ( [*] ), ale myślę, że uzależnianie się od jednej społeczności to jest poważny problem i nie powinienem tego robić. Także przerwa od mirko i wypoku chyba dobrze mi zrobi. Szkoda mi tylko, że nie będzie mi dane się pochwalić projektem, który planowałem robić w październiku, no ale trudno, zawsze są AnonimoweMirkoWyznania albo multikonta xD

Konto usunę do 20, do tego czasu jeszcze chwilę pośmieszkuję no i porobię bakapy niektórych rzeczy :D

KLIKAJCIE W PAJACYKA http://www.pajacyk.pl/ (aktualnie 10521 kliknięć)

Kogo chciałbym pozdrowić tak na koniec hmmmm
@a__s za pilnowanie tego portalu no i za wspieranie w dotarciu do bycia bordowym xD
@db95 za #!$%@?ą wykopową ruletkę, obyś się kiedyś sam na nią nadział draniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Warszawianka_01 bo tak bardzo nie mogła się doczekać wpisu z moim zdjęciem
Wszystkie różowe, które nagle zaczęły mnie obserwować tuż po tym jak przyszły wyniki ruletki
a i hasztag biegajzwykopem - cholera, zmotywowaliście mocno do biegania itd, fajnie było dodawać swoje wyniki do sztafety
No i wszystkich spoko ludzi z mirko poznanych tutaj i na wykopiwach

Reeposter Out
R.....r - Jedna na 530 osób, to znacznie mniejsza szansa niż w tradycyjnej rosyjskiej...

źródło: comment_r52IC5btRY97XXnlQpycQc1v7T4Bz4X2.jpg

Pobierz
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enforcer: w sumie to się sam zastanawiam, raczej nie myślałem, śmieszna zabawa i w ogóle, nie spodziewasz się, że będziesz właśnie tym jednym z 600 - kurde w końcu coś wygrałem na mirko xD
  • Odpowiedz
@Reeposter: Szacun, poprzez usunięcie konta pokazujesz, że masz rozum i godność człowieka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym, w zasadach nie ma nic o tym, że nie można utworzyć nowego konta po usunięciu aktualnego ( ͡º ͜ʖ͡º) Tak więc do zobaczenia na innym koncie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz