Wpis z mikrobloga

#komputery #drukarki
Poszukuję urządzenia wielofunkcyjnego.
- drukuję mało(powiedzmy średnio 5 stron na miesiąc, chociaż myślę ze tak ok 20)
- poniżej 400 zł
- obojętnie czy laser czy atrament
- może być monochromatyczne
- nie musi być wifi i bajerów
- TANIE W EKSPLOATACJI czyli zestaw tuszy za max 40 zł a nie jak teraz jeden z 80...

Daje 400 zł i słucham państwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zord0n: w pracy używałem brother dcp 195c
Całkiem fajny sprzęt. Drukalismy dziennie ponad ryze papieru. Tusze zamienniki śmieszne tanie bo około 3zl/sztuka i powiedzmy jeden na na 20 nie działał ale przy takiej cenie to nie odczuwalne.
  • Odpowiedz
@KiciurA: Nom :D jestem fanatykiem załatwiania wszystkiego przez internet, więc dużo skanuje wszelkich dokumentów itp. Więcej ze skanera korzystam niż z drukarki
  • Odpowiedz
@Zord0n: Wejdź na morele czy inny sklep sprawdź co się najlepiej sprzedaje lub co ci się podoba do tej kwoty. Teraz prawie każda drukarka ma tanie zamienniki dostępne na allegro. Ja do drukarki laserowej Phaser 3117, kupiłem za 40 zł zamiennik/toner i taki zapas mi wystarczy na wiele, wiele lat. A do Samsunga sx130 zamienniki mam po 15zł (cały zestaw tuszy)
  • Odpowiedz
@Zord0n: chyba najlepszą opcją będzie laser, skoro tak rzadko drukujesz, może hp p1102w, kumpel ma i jest zadowolony, kupuje do niej actisy
  • Odpowiedz