Wpis z mikrobloga

@bacteria: Chcę w tę niedzielę się tam wybrać zrobić sobie wycieczkę. Pozwiedzać, pochodzić, takie tam. Zamierzam dojechać na dworzec po 13:00 i wrócić pociągiem o 20:00 około. Jak tam wygląda centrum w godzinach popołudniowych? Czy po 17:00 w niedzielę będą jakieś restauracje/puby otwarte, żeby usiąść i coś zjeść i wypić? Ewentualnie polecasz jakieś miejsca?
@anoption: niestety nie pomoge bo mam juz plany na niedziele. No ale sluchaj na FB masz pare grup gdzie mozesz sie oglosic i znalesc bratnia dusze do zwiedzania. Osobiscie nie korzystalem z tego bo nie mialem takiej potrzeby ale jak kiedys przegladalem ich stronki to sporo osob chcialo cos pozwiedzac razem i nawet z parogodzinnym wyprzedzeniem da sie cos zorganizowac. Nie wiem jak teraz sytuacja wyglada bo sa wakacje i sporo
@bacteria: Ale ja nic nie pisałem, żeby z tobą iść zwiedzać czy coś :D Pytałem tylko czy w godzinach popołudniowych jest tam jeszcze w centrum co robić czy po 17:00 w niedzielę już wszystko praktycznie zamknięte? :)