Aktywne Wpisy
sylwia-bernacka +100
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Na wstępie witam wszystkich Mirków i mirabelki serdecznie. Chociaż od lat jestem uzytkowniczką portalu nigdy nie miałam potrzeby zakładania konta.
Ale wiem jaka jest w Was moc i siłą internetu.
Jestem kilka tygodni po 3 operacji kręgosłupa ledwo jestem w stanie funkcjonować.
Jednak nie chodzi mi o żadną jałmużne
Ale wiem jaka jest w Was moc i siłą internetu.
Jestem kilka tygodni po 3 operacji kręgosłupa ledwo jestem w stanie funkcjonować.
Jednak nie chodzi mi o żadną jałmużne
Kiedys_Mialem_Fejm +405
Mam problem z włosami - u nasady są oklapnięte, a strasznie puszą się na końcówkach.
O ile z górą włosów sobie radzę (pianka do włosów daje radę), tak z dołem próbowałam wielu rzeczy. Wszelkie maski nawilżające, jedwab i tak dalej dają niezadowalający efekt.(╯︵╰,) Macie jakieś sposoby, żeby te włosy sie nie puszyły? Są gęste, bardzo reagują na wilgoć, mam je teraz do ramion i robi mi się na głowie takie trójkąt z włosów. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kosmetyki #pytanie #kiciochpyta #wlosomaniaczka #wlosy #pielegnacja #uroda
Komentarz usunięty przez autora
@Kaplanka: pianka z Syossa (próbowałam tak z pianką z Nivea ale nie poradziła sobie) - po wysuszeniu albo gdy mam delikatnie wilgotne włosy to robię głowę w dół i wcieram piankę w głowę. :) Ta z Syossa jest bardzo mocna. Starcza mi spokojnie na
@Warszawianka_01: dziękuję. ;)
@zozolandia: Z tangle teezerem moje włosy się nie polubiły. Używam go tylko po myciu. Myślałam o olejowaniu właśnie, dzięki. :)
@Poprawie: no właśnie nie są. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Bardzo o nie dbam i są w dobrej kondycji. Ale dziękuję, spróbuję tej maski. :)
Co do szczotki mogę polecic z naturalnego wlosia, u mnie sie sprawdza ;)
@wwwlosy_pl Wołam :D