Wpis z mikrobloga

@RegalWK najlepiej, to w skarpecie trzymac ;) korzystam z mBank i WBK, mBank jest raczej ok, ale WBK wygodniejszy, bardziej przyjazny wedlug mnie, a to za sprawa oddzialow, jestem raczej tradycjonalista i jest dla mnie istotne, ze moge pojsc do oddzialu i cos zalatwic.
@RegalWK, zachęcamy do skorzystania z naszej oferty eKonta dla młodych. Czy chcesz poznać zalety tego konta?

Pozdrawiamy,
Zespół mBanku
Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
@RegalWK nie polecam Alior i Sygma, mialem w jednym LPG na raty, a w drugim laptopa, zarowno w jednym i drugim, jak mialem poslizg w splacie, to od razu sraczki dostawali i wydzwaniali, na marginesie zatrudniaja w dziale windykacji bande debili, a wynagradzaja za chamstwo. W WBK w podobnym przypadku dostalem smsa, ze prosza o splate, bo nie maja. Raz jak przegialem, bo nie bylo mnie w Polsce, to zadzwonili i na
@ZespolmBanku nie mam Was pod domem :) na duzy plus jest u Was usluga maklerska, korzystam i jest ok. Ale nie lubie, jak przysylacie mi sms, jak wybralem wieksza kwote w bankomacie, niz mam na koncie, o jak mi przykro sie wtedy robi... :)
@RegalWK: nie polecam WBK, w tej chwili będą chyba jednym z najdroższych po wejsciu nowej taryfy opłat od sierpnia, co chwile jakies przerwy w dzialaniu aplikacji i kart, czarę goryczy przelała u mnie awaria po której nie miałem dostępu do zapłacenia kartą ani wypłacenia z bankomatu ( dopadło mnie w tesco przy kasie, musialem zostawic zakupy). #!$%@?łem do PKO B.P. na razie git ( ͡° ͜ʖ ͡°)