Aktywne Wpisy
RobertPupica +332
2.5h trwała moja podroz komunikacja publiczna do rodziców, autem jadę 20min xddd just use komunikacja publiczna broooo taniej a czas prawie ten sam!
PiccoloColo +75
Mam info z pierwszej ręki. Siora Jacka rozpoznaje, ale nie idzie łatwo, bo twarz zdeformowana.
Niedaleko mnie się krył xD
#jaworek
Niedaleko mnie się krył xD
#jaworek
#turcja #swiat #europa #islam #neuropa #4konserwy
W sumie, oni nie udają debili, oni po prostu dostosowują wypowiadane słowa do wyborców.
Wyobraźcie sobie, że mówią takie słowa w telewizji do zwykłych Januszy. Już to widzę
@Zjerzy: Ja się nie boję tradycyjnej cenzury czy zniewolenia tak jak tej na poziomie mentalnym. Dla mnie o wiele straszniejsze jest takie pomieszanie mi w głowie, że sam będę chciał tego co jest na rękę manipulujących niż tego, że ktoś mnie może do czegoś zmusić. Ciało można zniewolić, ale duch zawsze był wolny.
Tradycyjny niewolnik nigdy
Sienkiewicz: Jak byłem w Ośrodku to zrobiłem taki program, gdzie ci moi specjaliści od islamu jeździli w trzy miejsca w Turcji przez 6 lat. I mieli tych samych rozmówców. Miejscowego mułłę, aptekarza, szefa posterunku policji, burmistrza i nauczyciela. Jeździli więc co roku do głębokiej Turcji i przez sześć lat zadawali im mniej więcej te same pytania. W przeciągu czterech lat ci goście rozpoczynali rozmowę od tego, że