Wpis z mikrobloga

#pomocy #pcmasterrace #komputery #windows

Słuchajcie miareczki zainstalowałem prawilnego oryginalnego Windowsa XP Home Edition wszystko fajnie do momentu jak chce wejść do neta. Niestety brak połączenia sieciowego. A chciałem pobrać serowniki itd. próba utworzenia błędna. komputer łączy sie przez kabel do rutera... oczywiście wpisuje hasło dostepowe... Naprowadzić mnie proszę coś
  • 23
@a-lexis: ale jakie hasło i gdzie ty je wpisywałeś ? od kiedy podaje się jaiekolwiek hasło przy połączeniu kablem ? włożyć płytę do napędu od płyty głównej i z płyty je zainstalować ?
@amdziak: własnie problem jest w tym ze nie wiem co to za płyta napewno jakis Gigabyte bo jest logo (może są jakies uniwersalne do starszych płyt dostępne) podłączyłem wszystko dzis wgrałem i juz chciałem klaskać ze widzisz działa Krzychu a tu zonk.
@ashmedai: nie nie internet był normalnie nic tam nie było wycinane doklejane itd porostu myslałem ze dam utwórz połączenie i będzie. próbowałem rożnych tam opcji ale lipa bo możliwe ze nie wykrywa karty bez sterowników.. pewnie normalną by wykrywało ale ze to integra to lipa (tak myslę)