Wpis z mikrobloga

Wiadomo coś odnośnie kolejnych części słuchowiska sagi o Wiedźminie? Fajnie sie sluchalo podczas biegania, ale z tego co widze są tylko 2 pierwsze tomy :(

Może ktoś poleci jakieś #sluchowisko w klimatach fantasy (trylogia husycka zaliczona) albo jakieś klasyki, które warto posłuchać?
#ksiazki #audiobook
  • 5
  • Odpowiedz
@merengue: Polecam ci Marcina Ciszewskiego i serię www, to nie słuchowisko, ale audiobook jest. Mróz, Wiatr i Upał też fajne. Nie myślałam, że takie książki mnie zainteresują, ale nieźle wciągają. Wiedźmina to nie przypomina, fantasy też mało, ale warto się z tym zapoznać.
  • Odpowiedz
@merengue: Ze słuchowisk w takich klimatach to może Korona Śniegu i Krwi. Właśnie kończę i dla mnie świetnie się słuchało. Powieść historyczna z okresu rozbicia dzielnicowego z małymi elementami fantasy, coś w stylu Trylogii husyckiej.

Ogólnie polecam przejrzeć świetną listę słuchowisk zrobioną przez jednego z mireczków - http://www.wykop.pl/wpis/17861337/co-jakis-czas-pojawia-sie-pytanie-o-audiobookowe-s/

Od siebie z klasyków mogę polecić Trylogie Sienkiewicza, fajnie zrealizowana seria słuchowisk radiowych. Plus szczególnie moje ulubione z tej listy:
-Wiechecki Wiech, Stefan
  • Odpowiedz
@Assire: W ogóle pewnie mają już sporo rozdziałów gotowych. W poprzednich latach sporo rozdziałów wrzucali on the go, w tempie ich powstawania, dla osób, które zrobiły zakup przedpremierowy, ale rok temu jakiś koleś to zaczął od razu wrzucać na warezy, więc w tym roku z tego mieli zrezygnować.

Podziękować #!$%@?.
  • Odpowiedz