Wpis z mikrobloga

Przyjaciele z #motocykle szukam porady co by zjeść ciastko i mieć ciastko.

Poleci ktoś plecak który nadaje się na moto a jednocześnie nie ma "motocyklowy" w nazwie? Bo cena wtedy jest x 5.

Chodzi mi o coś wytrzymałego, co by wiatr mi go nie otworzył po pierwszym podmuchu, a nie wpisze w allegro

"wytrzymały plecak" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 37
  • Odpowiedz
@legion2012: miłe zaskoczenie odpowiedziami, myślałem że będzie

EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ZAKAŻĄ KUPNA PLECAKÓW PONIŻEJ 500 PLN BEZ OPŁYWOWEGO KSZTAŁTU I TYTANOWEGO ZAMKA

Szukam w takim razie czegoś markowego na allegro.
  • Odpowiedz
@legion2012: właśnie szukałem czegoś z tymi zamkami które się nie otwierają przy szarpnięciu, ale wskakuje wtedy w inną półkę cenową, więc zostanie standard. Dzięki za radę.
  • Odpowiedz
@kolak68: powiedziałbym Dakine Nomad, ale to już półka cenowa motocyklowych ;( Ale może poszukaj turystycznych lub rowerowych?

I fajnym dodatkiem, który się przyda jest pasek do zapięcia na piersi.
  • Odpowiedz
@kolak68: fajny i warty ceny imo. Tzn ja go kupiłem na promocji w wiggle.co.uk kiedyś za jakieś 300zł z przesyłką - mam go jakoś od 05.05.2012 i poza tym, że jest brudny (prałem go już kilka razy w międzyczasie) wygląda niemal jak nowy :D

Ale w niższym budżecie - wklep w google "plecak rowerowy do X zł", X == ile tam chcesz wydać. Wychodzi sporo wyników i coś z tego wybierzesz.
  • Odpowiedz
@kolak68: Raz nie zapiąłem na bok i leciałem do chaty jakieś 150km tempem spieszącego się motocyklisty, no i się otworzył - nawet nie szukałem zgub, bo za duża odległość ;p poza tym incydentem nigdy nic się nie stało bez względu na prędkość :)
  • Odpowiedz
@kolak68: myślę, że jak nieprawidłowo zapniesz to i plecak motocyklowy się otworzy :) nie wiem czy to stanowi różnicę za którą warto tyle przeplacać
  • Odpowiedz