Aktywne Wpisy
KonserwatywnyMocny +418
Na TVP mówią że powodzianie mogli się umyć po raz pierwszy od 3 dni xD
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
latarnikpolityczny +342
#powodz
Moze mi ktos obeznany racjonalnie wyjaśnić jakim cudem ten bezdenny pustak zostal wiceministrem i nadal sie trzyma stolka?
Przeciez to jawnie bije w rzad Donalda, bo wydaje sie ze przeszliśmy juz etap smiechu i obecnie jestesmy na etapie zażenowania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Moze mi ktos obeznany racjonalnie wyjaśnić jakim cudem ten bezdenny pustak zostal wiceministrem i nadal sie trzyma stolka?
Przeciez to jawnie bije w rzad Donalda, bo wydaje sie ze przeszliśmy juz etap smiechu i obecnie jestesmy na etapie zażenowania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#informatyka
#sieci
#programowanie
Mirki, mam bardzo poważny problem z komputerem.
Mianowicie, jestem jego użytkownikiem.
W zasadzie, to nie mój problem, tylko komputera.
Ale jako że jestem z nim tak zżyty, że ciężko mnie oderwać, także i mój
Od jakiegoś czasu nawet przeglądarka mi się wysypuje
Zrobiłem skany ESETem, SpyBotem, defragmentowałem dysk, Combofix, adwcleaner.
A ten ciulas i tak się mula i wiesza i freezuje i crashuje i Bóg jeden wie o co mu chodzi.
Więc zacząłem się obawiać, że ktoś może mnie hackuje.
I zacząłem grzebać.
Stąd pytanie, czy to normalne, żeby przy wyłączonej przeglądarce łączyło mnie na tylu portach? http://imgur.com/a/BDI2y
Gdyby znalazła się jakaś dobra dusza i pomogła mi ogarnąć co jest nie tak, wszedłbym nawet pod biurko, ale tego byście nie chcieli.
Thank you from the mountain.
Nie, Mirku. Siedzę na siódemce, nawet nie woła mnie zebym na osiem się przerzucił.
F16 :P
@teraz_z_kontem
Windows update mam wyłączony, w trybie awaryjnym/safe mode komputer zawsze ładnie śmiga.
Po prostu często skacze mi zużycie procesora do 99%, nawet przy przeglądaniu Wypoku. Wszystko zatrzymuje się w miejscu, czas zamiera, a ja się zastanawiam co robię nie tak ze swoim życiem.
Gdybym to ja wiedział to bym Ci powiedział, ale jak mi powiesz jak mam odpalić monitor zasobów jak nawet kursor się nie chce ruszać to Ci powiem. :P
Komentarz usunięty przez autora
http://imgur.com/z3nmGrT - antywirus i przeglądarka wyłączone. Świeżo po ruszeniu combofixem.
System wysypał mi się dzisiaj do samego biosa.
Nie chciał ruszyć nawet w trybie awaryjnym. Wyszedłem do kuchni przy defragmentacji dysku, a kiedy już wróciłem, wszystko leżało.
Pojawił się problem z bootmgr.exe.
Wszedłem pod biurko, wygrzebałem kompa, podpiąłem odtwarzacz i odpaliłem Hirens. Też nie chciał pójść, ale po dwóch próbach, jakimś cudem system załadował się do poziomu z którego mogłem odpalić
Dzięki za konstruktywną wypowiedź. :)
Jakaś solucja? Nie znam się, szczerze przyznam, dopiero od niedawna zacząłem się w ogóle interesować tym tematem.
Chyba niestety najlepsze rozwiązanie. :P