Aktywne Wpisy
SuperN0vak +68
Tusek i spółka przejęli władzę więc i wróciły stare peowskie taktyki. A tak #neuropa jęczała o policję za pisu myśląc, że tusek coś zmieni xDD Posłowie z konfederacji, z których tak się śmiejecie już dawno mówili, że będzie tak samo a Tusek to wcale nie jest wybawiciel narodu. Nawet aborcji nie możecie przepchnąć po cichu, bo tyle warta jest wasza koalicja xDD #bekazlewactwa
#polityka #sejm #protest #ukraina #polska
#polityka #sejm #protest #ukraina #polska
uderzyłam chłopaka rura od odkurzacza i mam wyrzuty sumienia. tak wyglądał siniak po kilku dniach od uderzenia (╯︵╰,)jak przestac być toksyczna partnerka? #psychologia #logikarozowychpaskow #rozowepaski #kiciochpyta chciałabym zacząć terapie, czy ktoś ma kogoś do polecenia w #poznan
Pic autorski,by nie było spamu pod tagiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To załóż subreddita r/cenzoduda póki jeszcze nikt tego nie zrobił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Udzielam każdemu mirkowi i mirabelce pozwolenia i błogosławieństwo na zrobienie takiego subreddita (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
1. Chyba nikt nie rozpoznaje Dudy na szerokim świecie.
2. Wyobrażacie sobie zdjęcie z Kaczyńską i tłumaczenie całego kontekstu historycz.o rodzinnego politycznego?
3. Wklejenie Dudy w jakieś ogólnoświatowe kalki jak Pulp Fiction, Good Bad and Ugly, było by zrozumiałe ale śmieszne tak 4/10.
4. Wydaje mi się, że na redicie jest też sporo Polaków, mielibyśmy złudzenie, że to się ludziom podoba podczas gdy byliby to
Innymi słowy dla ludzi z reddita byłoby to równie śmieszne, co memy z Matteo Renzim na wykopie.
Komentarz usunięty przez autora
@lavinka: takie troszkę inteligentne trollowanie. Zmusić amerykanów, by uczyli się o historii kogoś innego niż swojej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hotdog_wyklety_w_bulce_zamkniety: usuń konto
@lavinka: za brak umiejętności czytania za zrozumieniem