Aktywne Wpisy
RAMBOnaBOSO +72
#rodzice #pytanie #dzieci #przemyslenia
Pytanie do rodziców, bo mam wyrzuty sumienia...
Wczoraj mój syn (9lat) przyjechał do mnie na rowerze i mówi, że jacyś starsi chłopcy zastawili mu drogę i jeden z nich powiedział, że jego klub piłkarski, gdzie gra to gó*no...
Wracając z nim do domu spotkałem jednego z nich z ojcem - zawołałem i delikatnie dałem do zrozumienia...
że nie może tak robić,
że jest starszy i mądrzejszy,
Że nie
Pytanie do rodziców, bo mam wyrzuty sumienia...
Wczoraj mój syn (9lat) przyjechał do mnie na rowerze i mówi, że jacyś starsi chłopcy zastawili mu drogę i jeden z nich powiedział, że jego klub piłkarski, gdzie gra to gó*no...
Wracając z nim do domu spotkałem jednego z nich z ojcem - zawołałem i delikatnie dałem do zrozumienia...
że nie może tak robić,
że jest starszy i mądrzejszy,
Że nie
ZenujacaDoomerka +13
@Jaro070 też składam na informe na PRz, 378 pkt mi w SIRze pokzalo to się nie boję ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Zobacz na forum rekrutacji, ktoś się dostał z ~15 miejsca z rezerwy i miał ~280(?) pkt (zweryfikuj lepiej)
A z przelicznikiem mi chodzi o to, że inaczej wygląda próg (np. tu 300, a tam 600), a po prostu mnożnik jest większy (na tej co jest 600) i w porównaniu samych liczby faktycznie 300 "jest niski".
@Jaro070:
Fizykę w pierwszej klasie zlalem i 2giej na rozszerzenie nie chodzilem, w trzeciej żałowałem xD
Na którym roku jesteś? Pamiętasz jakie progi były?
Wiem że głupie pytanie, ale tam się "zaczyna" wszytsko od zera? XD Bo brak fizyki w licbazie może trochę utrudniać :D
Od zera sie niczego nie zaczyna, nikt bardzo nie tlumaczy podstaw, trzeva się szybko ogarniac :)