Wpis z mikrobloga

Spójrz ponownie na tę stronę ze śmiesznymi obrazkami. To nasz dom. To ja. Na niej wszyscy, których obserwujesz, których nie znasz, o których kiedyś słyszałeś. Każdy Mirek który kiedykolwiek istniał, przegrał tam swoje życie. To suma naszych radości i smutków. To tysiące pewnych swego religii, ideologii i doktryn ekonomicznych. To każdy różowy i niebieski. Każda zielonka i bordo. Każdy twórca i spamer. Każdy mirkokoks i każdy suchoklates. Każdy frajer i mirek. Każda zakochana para. Każda matka, ojciec i każde pełne nadziei dziecko. Każdy twórca znaleziska i wykopek. Każdy moralista. Każdy kuc i lewak. Każdy skorumpowany polityk. Każdy Człowiek Legenda i wielka gwiazda. Każdy mem i każda pasta którą przeczytałem, była tam. Na drobinie bitów zawieszonej w serwerowni. Pomyśl o rzekach łez wylanych przez innych ludzi pod tagiem #smutek #feels . Pomyśl o ludziach którzy w chwale i zwycięstwie mogli stać się zdobywcami gorących. Naszym wpisom, naszemu urojonemu poczuciu własnej ważności, naszej iluzji posiadania jakiejś uprzywilejowanej pozycji w internecie, rzuca wyzwanie ta oto strona zwana Wykopem.
#heheszki
Pobierz Ignacyk132 - Spójrz ponownie na tę stronę ze śmiesznymi obrazkami. To nasz dom. To ja...
źródło: comment_gy1yFm62ohyTMVP94o1FNito8sGdrNMV.jpg