Aktywne Wpisy
kantek007 +28
MIASTO bez A
Virsky +447
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Skoro użytkownik może wybrać kierowcę z którym będzie podróżował bazując na średniej ocenie enduserów to czy nie istnieje taka możliwość, że #polakicebulaki wykorzystają sytuację i zlecą znajomym krótkie przejażdżki u konkurencji jeżdżącej w uber po czym wystawią ocenę 1 gwiazdki obniżając drastycznie średnią danego kierowcy?
Jestem ciekaw jaka jest skala takiej #patologiazewsi w uber...
PS Nie wiem dlaczego, ale mirek localgoodness czyli kierowca z #uberoslo mnie wrzucił na #czarnolisto za to pytanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Verbatino: nie może
U naszych zachodnich sąsiadów to bardzo częsta taktyka na lotniskach aby w pierwszej kolejności ubić konkurencję...
loacalgoodness twierdził, że można anulować przejazd u danego kierowcy....
Mowa tu oczywiście o króciutkich przejazdach.
A biorąc pod uwagę, że średnia jest jedną gorszych funkcji matematyczno-statystycznych... to już ok.
Przydałoby się też do tego kilkaset kont, kilkaset telefonów i kart płatniczych, bo uwierz mi, że Uber