Dzień dobry #wroclaw :) czy macie tutaj miejsce na mieście gdzie stoją jakieś leżaki i można się rozbić z książką na cały dzień? Coś w stylu parku koło Starego Browaru w Poznaniu - tam tego pełno :) ewentualnie jakieś inne miejsca godne polecenia na calodniowy relaks? Jestem tu do czwartku i chciałbym trochę poeksplorować.
@rudy9210: Leżaki - OdraPany, Plac Społeczny, Za Zoo. A na całodniowy relaks to może być zwyczajnie Wyspa Słodowa, Bulwary przy Hali Targowej, Park Tołpy + duże parki takie jak Szczytnicki, Południowy.
@rudy9210: idz do ogrodu botanicznego. Zaplacisz pare groszy za bilet, ale chill zapewniony, dodatkowo chlodek w upal i ogolnie cisza i spokoj. Wez ze soba tylko cos do picisa bo w sklepiku ceny mocno zawyzone.
@Marwi: nie ma leżaków, bulwary tak czy owak macie tu mega! @Iudex: dzięki Ci kolego za listę, sprawdziłem miejscówki na fb i wszystkie z leżakami wyglądają obiecująco, a zwłaszcza OdraPany :) @nofink: sprawdzę Szczytnicki :) @PurpleHaze: sprawdzę na pewno!
@Iudex: dzięki Ci kolego za listę, sprawdziłem miejscówki na fb i wszystkie z leżakami wyglądają obiecująco, a zwłaszcza OdraPany :) @nofink: sprawdzę Szczytnicki :)
@PurpleHaze: sprawdzę na pewno!
@PurpleHaze dobry pomysł z ogrodem botanicznym, jedynie trzeba pamiętać że kasy o 18 już są zamknięte , więc tam najlepiej być wcześniej
@PurpleHaze: W Botanicznym od jakiegoś czasu to już nie jest parę groszy...
Jeszcze jest bulwar przy PWr (wybrzeże Wyspiańskiego),
Jak op nie jest studentem to tak srednio to wychodzi.