Wpis z mikrobloga

@Gronie: Polecam dodać do sosu do pizzy. Tabasco działa w tej roli perfekcyjnie to i to powinno się nadać. A ogólnie żeby nie zabijała ostrością to każda potrawę można potraktować sokiem z cytryny lub limonki. Smak jeszcze ciekawszy a nie pali tak bardzo (na początku) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Gronie:
@damian_co_dalej: dostałeś zestaw kultowych klasyków :) jak jesteś amatorem to spali Cię na wylot :) Przynajmniej masz na czym ćwiczyć :)

A do czego stosować? Do wszystkiego! Tu nie ma ograniczeń :). A jak nie chcesz zjeść ostrego z mięsem to zawsze możesz z filetem z kurczaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz