Aktywne Wpisy
Jabby +105
Chciałbym tylko przypomnieć że Trump poprzez swoich ludzi w kongresie przez pół roku blokował pomoc dla Ukrainy.
Teraz dzięki jakiemuś debilowi będzie blokował do ostatniego ukraińskiego żołnierza.
A polskie trumpoidy klaszczą uszami z radości że ich idol ma już wygraną w kieszeni.
#usa #trump #ukraina
Teraz dzięki jakiemuś debilowi będzie blokował do ostatniego ukraińskiego żołnierza.
A polskie trumpoidy klaszczą uszami z radości że ich idol ma już wygraną w kieszeni.
#usa #trump #ukraina
neverwalkalone +90
#usa Szanowni Państwo - Donald Trump oficjalnym zwycięzcą wyborów prezydenckich 2024.
Link do galerii: http://imgur.com/a/Qhzhy
wołam zainteresowanych i potencjalnie zainteresowanych: @buleczkowy_potwor @Zawsze_wruce @casadin @TajemniczyStefanSenior @oficer-prowadzacy @MaIutkiCzlowiek
#kaczordonaldkomiksy (<- jeśli ktoś jeszcze będzie wrzucać, to proponowałbym tagować tym tagiem) #kaczordonald #komiks #komiksy
ale pierwszej części nigdy nie dali mi przeczytać (tej z kamieniem filozoficznym)
<333
Btw, dalej czytasz komiksy?
@MaIutkiCzlowiek: ten komiks z kamieniem filozoficznym jest autorstwa Barksa i z tego co widzę nie został wydany w Polsce, co mnie dziwi.
Heh, właśnie przeczytałem i poczułem się znowu jak młody kaczor pełen żądzy przygód ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie seria o Sknerusie jest niesamowita.
Ile to smaczków odkryłem i zrozumiałem dopiero teraz...