Aktywne Wpisy
![Sweet-Jesus](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Sweet-Jesus_YBOCHlnsN1,q60.jpg)
Sweet-Jesus +328
![serek_heterogenizowany](https://wykop.pl/cdn/c0834752/14b81a3de9668f921fbc2046329ff8229531de88c06eac720717cf29826a2264,q60.png)
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
![serek_heterogenizowany - TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Je...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/a370f4cba330d5ebfeb1f106667154d3b97c5a5338363043a96a8e2473cf1758,w150.jpg?author=serek_heterogenizowany&auth=0ece2dbde8a6cf0acf6eed3c718832ea)
źródło: 1000018901
Pobierzmoja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 52.4% (98)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 47.6% (89)
#amerykawybiera2016 #bekazlewactwa #4konserwy #4chan #trolling #heheszki #polityka
źródło: comment_AThLc1XPxwflOjpSvOS254WPa5AnA4E1.jpg
Pobierzps, za Clinton też nie jestem, ale nie podniecam się Trumpem jak dzieciarnia.
A ktoś tu twierdzi że jest na rękę?
Bo Clintonowa jest prawdopodobnie znacznie gorsza.
Ale jest nieodpowiedzialną kłamliwą lewaczką ustawioną przez elity i finansowaną przez kraje arabskie.
Lepszy ksenofob niz baba której wyciekają do innych krajów tajemnice państwowe z prywatnego serwera.
No to się lepiej przyzwyczajaj, bo i Trump i Clintonowa nie będą z Putinem wojować.
Trump bo mu się to nie opłaca, a Clintonowa, bo FSB ma 30 000 jej tajnych maili.
No nie ta, tylko tak, sami się zresztą przyznali. Zresztą nie ma zgody w społeczeństwie USA na atakowanie Assada czy zaczepianie rosji ze względów i moralnych i ekonomicznych. Wojna jest kosztowna, a wojna z grubym przeciwnikiem jest grubo kosztowna.
Tak mały kraj jak Polska jeżeli chce choć trochę zwiększyć poczucie swojego bezpieczeństwa powinien mieć coś, co mają kraje, których nikt nie rusza, czyli broń jądrową. Niestety z tajemniczych i
Jaki kraj, taki Bolek i Olek.