Aktywne Wpisy

Kami123x +24
Jak ktoś jest taki mądry to niech do Tarnowa przyjedzie i niech że mną pogada, chętnie mu pokaże noclegownie o 20. I jeszcze potwierdzić mogą że tam codziennie przychodzę, wszystkie papiery mają. Śmiało zapraszam hejterów z dupy. Bo każdy kozak jest gdy siedzi w domu przed kompem i tylko hejtuje. W dupie byli i gówno widzieli..
1 po pierwsze nie mam zamiaru opuszczać Tarnowa, bo mam tu dziewczynę, nie mam zamiaru jej
1 po pierwsze nie mam zamiaru opuszczać Tarnowa, bo mam tu dziewczynę, nie mam zamiaru jej
VerSus146 +738
#sfd Żarłem ich kreatynę 5g/dzień od 6 miesięcy. przyrosty mega, zobaczymy wyniki badań. Więcej info dziś wieczorem, jutro idę sikać do kubka - dziś niestety już szczałem i nie będzie dobrych wyników. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Chciałem Ci w tym miejscu podziękować. Rady jak rady - jedne były mi znane inne nie, ale filmiki Apolla to bardzo przydatne rzeczy. Chociażby te sztuczki z bindowaniem wszystkiego na 1 klawisz itp. to super sprawa. Teraz tylko praktyka praktyka praktyka. :)
Generalnie to jest nieźle, w ladderze mam 6-3 (więc nie jest źle, biorąc pod uwagę że zagrałem łącznie z 40 meczy (unranked) to jest to raczej niezły wynik). Nie wiem na jakiej zasadzie są tam awanse, ale jestem na 9 miejscu teraz w bronzie i lecę z koksem.
Gram zbyt defensywanie i przegrywam (szczególnie TvT).
I pytanko, czemu tak dużo terran, czemu tak mało reszty? (40 meczy, 2 vs zerg, 7vs protoss, 31 vs terran)? :<
pewnie dlatego, że kampania wola jest terkiem, wiec nowym graczom wydaje się, że już "coś potrafią" tą rasą i od niej zaczynają multi? :)
potem jest w miarę po równo, ja w platynie chyba najmniej terka właśnie spotykam