Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +1455
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
Anetkia +473
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
Wydajemy dla was aktualizację BangBota, żeby ją wgrać musicie odinstalować starą wersję. Przestanie ona działać za około 30 minut.
0.5.9:
- poprawiono działanie
- dźwięk po odczekaniu 3min
- dodano przycisk do usuwania konta z bazy
- eliminacja błędów
LINK DO PROGRAMU
Ważne!
Klucz licencyjny: CebulaOnline_NS4ngTLP
Klucz zmienia się co jakiś czas. Aktualny zawsze znajdziecie na naszej stronie
#banggood #bgegghunt
Planujemy, jeszcze wprowadzić pokazywanie jakie oraz ile kuponów posiadacie na każdym z dodanych do BangBota kont.
Miło jest nam Was poinformować, że każdy z Was kto zakupi sprzęt na #ibuygou używając naszych cebulowych kuponów uzyskuje dokładną pomoc w zamówieniu jak i późniejszej ew. zmianie softu albo odblokowaniu bootloadera. W razie problemów oferujemy pomoc zdalną poprzez TeamViewer.
--
Możesz nas śledzić na:
FACEBOOK
TWITTER
tagu #cebulaonline lub naszym profilu na Wykop.pl
Zapisz się na listę powiadomień:
Cebula Online - aby zostać zawołanym do wpisów o eventach i super promocjach.
Cebulo Wołaj - aby zostać zawołanym do każdego naszego wpisu.
Komentarz usunięty przez autora