Wpis z mikrobloga

@pijmleko:

zapraszam kekspertów do konstruktywnej krytyki xd

Widzę, że jesteś dumny ze swojego projektu. Ale może wyjaśnisz z czego? Z tego, że przetwornicy i ładowarki użyłeś w rozpalarce do grilla? Przerost formy nad treścią. Ale przed kolegami będziesz szpanował jaką to ty (specjalnie z małej litery) masz rozpalarkę. Może byś lepiej wykorzystał te elementy?

Wypok.PEEL to elitarne forum elektroniczne ze śmiesznymi obrazkami poświęcone niegdyś Januszowi Mikke herbu Korwin - powyższa konstrukcja
Pobierz QBA_ - @pijmleko: 
 zapraszam kekspertów do konstruktywnej krytyki xd

Widzę, że je...
źródło: comment_b8yAEBGTDf3qj8aQPvSgFye6VxzZglUS.jpg
@pijmleko: nie ma skuteczniejszej rzeczy do rozpalania grilla koło domu, niż pożyczona od różowego suszarka do włosów. No... może palnik dekarski miałby zbliżoną skuteczność, ale on z kolei bardziej kłopotliwy jest w użyciu.
@Jarek_P: No raczej że suszarka dmuchająca gorące powietrze nie ma równych w tym, ale mi chodziło żeby to było możliwie małe, mobile i na baterie/akumulatorki, bo szczerze nie chce mi sie specjalnie przedłużacza rozwijać a zakładam że @mr_car: @mjfotocompl: nie robią grilla w domu i nie stoją z suszarką 2 m od gniazdka w domu
@pijmleko: no nie:) ale zawsze jest jakiś przedłużacz i można go razem z suszarką skutecznie użyć :) jakbyśmy nie byli na portalu ze śmiesznymi obrazkami bo pochwaliłbym Cię na pomysł i realizację, bo zawsze jest to jakaś satysfakcja :P, ale wiatraczki na baterię z latarki i silniczek z magnetofonu robiło się jak miało się 10 lat :P ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pijmleko: nie chodzi o to, że gorące (te 30 stopni wtę czy wewtę przy węglu rozżarzonym do kilkuset stopni raczej nie ma znaczenia), bardziej o to, że suszarka DMUCHA, a nie bździ :) No i w każdym domu zwykle jest pod ręką.
@mr_car: No takie rzeczy się robiło tylko bez celowo raczej, a teraz mi wpadł do głowy taki pomysł a że lubie robić takie rzeczy to dlaczego nie zrobić czegoś praktycznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)