Wpis z mikrobloga

@boleq: wiesz co, nie mam problemów z pokazaniem cycków na imprezie, bo mam dystans do siebie i swojego ciała, ale akurat na woodstocku wielokrotnie się przekonywałam że proporcje zostały zaburzone do tego stopnia że na jedną dziewczynę topless przypada tyle gapiów, że aż drogę blokują. A najgorsze że woodstockowe spierdoxy forsują te durne hasełko i chcą zrobić z tego woodstockowego mema na miarę GDZIE JEST ANDRZEJ, K@@@RWA?!! To zniechęca do
  • Odpowiedz
@MasterSoundBlaster: dziwi cię to? chyba tylko jeśli na imprezie pewnie wbijasz w futrze i pasie cnoty szalejesz w rytm hitów radia maryja. Ludzie na imprezie w remizie ostro grzeją w kiblu, a co dopiero na imprezach roku takich jak woodstock.
  • Odpowiedz
@MasterSoundBlaster: czytam ale nie rozumiem czego się czepiasz? coś cię dziwi? c---i na wierzchu w klubach w piątkowe wieczory to częsty widok. to już dawno przestało być jakąkolwiek kontrowersją. żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości, czy tego nie dostrzegasz?
  • Odpowiedz
@MasterSoundBlaster: czytam ale nie rozumiem czego się czepiasz? coś cię dziwi? c---i na wierzchu w klubach w piątkowe wieczory to częsty widok. to już dawno przestało być jakąkolwiek kontrowersją. żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości, czy tego nie dostrzegasz?

@KingaM: gdzie ty chodzisz do tych klubow?! jakies remizy w pipidowce chyba. w warszawie czesto bywam na imprezach na mazowieckiej, czy generalnie w centrum i nigdy zadna panna nie swieci
  • Odpowiedz