Aktywne Wpisy
OldTimer11 +58
Moja różowa ogląda cały sezon od początku i przed chwilą zwróciła mi uwagę na rzecz, która CHYBA została tu przegapiona. W 4 odcinku gdy weszła Luśka to przy stole zapytała ona Szczocha skąd jest i on odpowiedzial że z Łodzi. Łucja na to, że mają wspólnych znajomych z kortów tenisowych. Na te słowa Szczoch dosłownie zamiera.
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
Mam pytanie do tych, którzy długo byli przegrywami i dlatego skorzystali z #roksa lub #odloty w celu odbycia swojego pierwszego razu. Jak się po tym wszystkim czuliście? Oczywiście jak mniemam lepiej byłoby to zrobić ze zwykłą dziewczyną, ale jak się nie ma co się lubi... Przede wszystkim ciekawi mnie czy po tym wszystkim zeszła z was presja na zaliczenie, czy wręcz przeciwnie i dalej niezaliczenie w normalny sposób siedziało wam z tyłu głowy. Oprócz tego powiedzcie proszę czy wzrosła wam pewność siebie w stosunku do różowych.
#seks #niebieskiepaski #kiciochpyta #kazdyorzejakmoze
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Pewnie wyjdzie taniej niz chodzenie do kina,placenia za restauracje itd i liczenie ze sie kobita po paru tygodniach zlituje nad biedakiem ktory ma cisnienie ..
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop
2. Zeszła presja bycia prawiczkiem, która blokowała moje życie seksualne. I jestem PEWIEN tego co piszę. Doskonale rozumiem chłopaków, którzy twierdzą, że im "to" nie przeszkadza, nie czują
Długo zastanawiałem się czy to dobry krok, po czym po miesiącu wybierania odpowiednich kandydatek, zadzwoniłem. Pierwsza nie odebrała, przy drugiej już