cześć mirki, mam mini-problem z piecem. Otóż od wczoraj zauważyłem że ekran zaczął mi migać, tzn. robi się czarny na pół sekundy i wraca do normalnego stanu. Co może być tego przyczyną?. ostatnio jedynie co ingerowałem w system to tydzień temu sprawdzałem kartę graficzną z innego PC. Do tego zainstalowałem sterowniki AMD Catalyst, ale po wszystkim je odinstalowałem. W trybie awaryjnym też jest ten problem
Spec: Windows 10 Intel i5 6600K Grafika integra HD 530 2x 4GB DDR4
@piotrulos: zmieniłem na HDMI i nie ma problemu, po 30min zmieniłem na DVI i też nie ma problemu, ciekawe... Jak coś znowu się zacznie dziać to na HDMI wrócę i zobaczymy co jest ( ͡°͜ʖ͡°)
@Hdrunked: @piotrulos: jakoś 15 minut po odpaleniu i potem różnie co 30, 15,10,5 minut, ale chyba winny był kabel, albo coś było nie dociśnięte bo po godzinie z HDMI wróciłem na DVI i tak 2h już DVI siedze i nie mrygło, ale będę tego pilnować
mam mini-problem z piecem. Otóż od wczoraj zauważyłem że ekran zaczął mi migać, tzn. robi się czarny na pół sekundy i wraca do normalnego stanu. Co może być tego przyczyną?. ostatnio jedynie co ingerowałem w system to tydzień temu sprawdzałem kartę graficzną z innego PC. Do tego zainstalowałem sterowniki AMD Catalyst, ale po wszystkim je odinstalowałem. W trybie awaryjnym też jest ten problem
Spec:
Windows 10
Intel i5 6600K
Grafika integra HD 530
2x 4GB DDR4
Mirki proszę o pomoc :(
#elektronika #komputery #komputer #windows #windows10 #serwispc