Aktywne Wpisy
Dzonsin +10
#walentynki #promocja #diva
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień
Od zawsze po domu chodzę w klapkach. Nie znoszę łazić na bosaka, bądź w samych skarpetkach. Najgorzej gdy jestem u znajomych i jestem zmuszony siedzieć tak bez żadnych kapci. Od razu marzną mi stopy.
Jakiś czas temu opowiadałem rodzicom, że klapki mi się sypią i będę musiał kupić jakieś nowe, a szkoda bo stare był wygodne. Dziś wpadam w odwiedziny i mówię do ojca, czy jeśli będzie miał chwile czasu (a zazwyczaj ma bo już emerytura), to czy nie kupił by mi jakiś na targu czy gdzieś. Po czym on mówi że już mi kupił i są w drugim pokoju.
Mirki dostałem takie zajebiste klapki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Stąd ankieta, jak chodzicie po domu? W sensie co macie na stopach
Jak chodzicie po domu (co nosicie na stopach)?
To już chyba starość jak człowiek cieszy się, że dostał klapki w prezencie