Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +299
Jeszcze do niedawna mówiłem, że PiS straci poparcie dopiero wtedy gdy Kaczyński zostanie przyłapany na seksie z księdzem. Dzisiaj patrząc na sondaże po aferze w sprawie funduszu sprawiedliwości wiem już, że PiS nigdy nie straci poparcia. Nie ma takiej rzeczy, która sprawiłaby że te 30% żelaznego elektoratu nie zagłosuje na PiS, po prostu nie ma.
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
enron +347
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Chyba muszę przenieść się na ios bo w ciagu 2 mc potrafie 2 razy uwalic system do tego stopnia że nie rusza bez formatu partycji data... Innych pomyslow nie mam, nie dam rady ograniczyc sie do dlubania xd ps nie polecam xposed
Po prostu nie wgrywaj nieznanego softu :P
Mi tam przez lata z andro nic nie padlo, raz sie obsralem jak kupilem 12' tablet Samsunga, 2 lata temu, rootuje a tu w trakcie roota, ekran rysuje sie w jakies zaklocenia ala tv i mysle, 700e poszlo... ale nic sie nie stauo =]
Sam uzywalem note3 od 2014r, glownie stock, polroku na customie. Dzialalo wolno ale nadrabialo to wszystko uzytecznoscia. Po 2 latach s7 kupilem bo gear vr, gear 360. Mysle ze na nadstepne 2 lata posluzy. Lubie ustawiac rzeczy tak jak lubie a nie Jobs wybral, bo mialem new ipad, zwany 3, 64gb bo to apple, sprzedalem po miesiacu ze strata 200e, sprobowalem Nexus 7 i