Wpis z mikrobloga

• 2
#android
Chyba muszę przenieść się na ios bo w ciagu 2 mc potrafie 2 razy uwalic system do tego stopnia że nie rusza bez formatu partycji data... Innych pomyslow nie mam, nie dam rady ograniczyc sie do dlubania xd ps nie polecam xposed
  • 11
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@MRacheron :O podobno to zamkniete oprogramowanie. no coz nie wiem co robic. Są fajne dodatki ale co z tego jesli 1/3 z nich wprawia w bootloopa
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@fervi wydaje mi się że znam się na tym, jako pierwszy znalazlem sposob na zmiane maca w lg g3 bez qpst na kazdym sofcie tak dla dowodu :D
  • Odpowiedz
@Weise: a co modziles w xposed? Jakies sprawy mocno systemowe?

Mi tam przez lata z andro nic nie padlo, raz sie obsralem jak kupilem 12' tablet Samsunga, 2 lata temu, rootuje a tu w trakcie roota, ekran rysuje sie w jakies zaklocenia ala tv i mysle, 700e poszlo... ale nic sie nie stauo =]
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@signap sypnal sie po wgraniu amblight display. Nie polecam. Od dluzszego czasu poluje na iphona 6 bo jest drogi xd

• Odpowiedz
@Weise: screenfilter xposed? Bo nie widze ambilight....
Sam uzywalem note3 od 2014r, glownie stock, polroku na customie. Dzialalo wolno ale nadrabialo to wszystko uzytecznoscia. Po 2 latach s7 kupilem bo gear vr, gear 360. Mysle ze na nadstepne 2 lata posluzy. Lubie ustawiac rzeczy tak jak lubie a nie Jobs wybral, bo mialem new ipad, zwany 3, 64gb bo to apple, sprzedalem po miesiacu ze strata 200e, sprobowalem Nexus 7 i
  • Odpowiedz
  • 1
@Weise mam oneplus one, różowy ma g2, mailem s3 i inne telefony. Niestety pezesisdam się na iOS. Anrodid jest jak Windows, co jakiś czas format bo i tak się powoli wszystko uwala. Nawet jak się nie grzebie w niczym.
  • Odpowiedz