Wpis z mikrobloga

@TheSznikers: wjechałem w tył @rentonB na pierwszym okrążeniu, przepraszam Cię za to, #!$%@?łem sobie i Tobie wyścig tym głupim manewrem :P czekam na karę ( ͡° ͜ʖ ͡°) + przepraszam @Ozor za to pod koniec kwalifikacji :P + pojechałem za @skethoo na wprost, bo nie było miejsca, ale wróciłem na swoją pozycję, a nawet jedną dalej :)
Ja również przepraszam za kontakt na starcie i ten falstart ( ͡° ʖ̯ ͡°) nie wiedziałem, że startujemy na drugie światła, a tych z kolei nie widziałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@TheSznikers: Z mojej strony plecy Tomka Kaczorowskiego (chyba) t1 po starcie, co było początkiem całej lawiny na t1, look do tyłu nie był dobrym rozwiązaniem w momencie w którym grid z przodu zaczął hamować..
Wypada tylko przeprosić i podziękować za zacięte quale.
Rossi na ascari lap 26 kontakt i ucieczka z miejsca zdarzenia :( i Makowiec na lap 26 przy dublowaniu nie wyhamował, ale obie sytuacje widać, że nie specjalnie, ale ludzie nauczcie się czasami odpuszczać
@snsv: Jeżeli Tomasz Kaczorowski to Ty, to po pierwsze dzięki za super walkę przez te kilka okrążeń, po drugie nie do końca jestem przekonany o mojej winie. Obejrzę powtórkę i jeżeli faktycznie dałem dupy, to przyjmę karę. Mam AC od jakiegoś tygodnia, także jestem mega rookie, następnym razem będę jechał bardziej czysto :)
@snsv: Cumplu, byłem w zakręcie przed Tobą, zjechałem lekko na tarkę, żeby uniknąć kontaktu i mnie podbiło. W tym momencie mnie puknąłeś, zrobiłem spina, poleciałeś dalej kilkanaście metrów i dopiero zrobiłeś spina. Szkoda, że tak to się potoczyło, bo walka była sroga od mniej więcej 22 okrążenia.
@VR46: dobra już mi trochę ciśnienie opadło po wyścigu. Szkoda, że na te tarki zjechałeś. Ładnie Ci trochę miejsca zostawiłem, bo widziałem, że jesteś obok. No i rzeczywiście mój spin się zaczął jak zjechałem z kerba, a nie w czasie uderzenia. Niby byłem szybszy ciągle od Ciebie, ale utrzymać pozycji nie mogłem, dzięki za walkę
Nie mam powtórki więc nie wiem kto mi zamieszał na pierwszej i drugiej szykanie na pierwszym lapie, ale kary się należą tak jak mi na spa. I nie chodzi o zniechęcenie innych ale może zmusi do przemyślenia wyścigów z ludźmi - jak to było ze mną. Uważam, że dalej powinienem zielony listek wozić na bolidzie ( )
Przez tą w pełni zasłużoną karę, doszło do mnie (może