Aktywne Wpisy
RedBulik +844
dziadeq +170
Bawi mnie to wyparcie w sumie. Obecnie jak zarabiasz 10 000zł netto to nie stać Ciebie na kredyt na mieszkania. A przypomnę że 50% Polaków zarabia mniej niż 5000zł. Zarabiając 10k i więcej jest w top10% w Polsce pod względem zarobków i nie stać Ciebie na kredyt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
Motomirki, tak szukam sobie w końcu pierwszego własnego autka do 5-6k i upodobałem sobie astry, a konkretniej taką oto:
http://otomoto.pl/oferta/opel-astra-silnik-1-6-bezkolizyjny-hatchback-5-drzwi-zobacz-ID6ypKGt.html#eabe389f27
Słyszałem, że jak astry to najlepiej 1.6 ośmiozaworowe, tak jak ta z linku powyżej. Co sądzicie patrząc na ogłoszenie? Wiem, że tak naprawdę to porządnie obejrzeć autko można dopiero osobiście i z kimś, kto się zna, ale chciałbym poznać czyjąś opinię. A rdzy na zdjęciach nie widać.( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ew. jeśli nie astry, to myślałem o focusach, są jeszcze jakieś ciekawe propozycje na pierwszy samochód, krótkie trasy, głównie po mieście?
Jedna wada - nie jedzie.
@Rumblele: o panie civici z tego okresu to paździerze, nie jedzie to to, rdza chrupie szybciej niż ople i awaryjność powyżej przeciętnej.... to już bym wolal mazde 323f (bj) albo corolkę (tylko ze to glownie golasy) naprawde rzuc okiem na stilo, nie ma problemów z rdzą, jtd ma opinię najlepszego diesla ever, 3 drzwiowy wyglada
@chwed: nawet nie łudziłem się jeśli chodzi o przebieg :) tak czy siak jeszcze trochę czasu się porozglądam, może coś ciekawszego się pojawi