Aktywne Wpisy

EmcePomidor2 +289
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to

wolny_kot +132

Który model byłby odpowiedni dla mnie(klawiaturę i mysz bezprzewodowa usb oraz adapter wifi również usb posiadam już? jakiegoś hub'a znajdę i może jeden slot usb będzie wystarczał)?
Czy taki konkretny laik i ignorant jak ja poradzi sobie z postawieniem tam jakiegokolwiek systemu żeby to miało ręce i nogi?
Macie jakieś ciekawe zastosowania dla tego maleństwa?
Może dorzucę jeszcze #linux jako że nie wiem jeszcze jakiej wersji systemu użyć.
Za pomoc odwdzięczę się dobrą czekoladą.
Komentarz usunięty przez autora
@nieublagany_ciezar_chwili: @spidero: te opcje odpadają, chce mieć trochę frajdy ze "składania" tego wszystkiego w całość ;)
@loginek0: @nieublagany_ciezar_chwili: @mielcarz-eu:
Okej czyli wybieram Raspberry Pi 3 : )
Pytanie odnośnie softu OpenElec, posiada jakąś przeglądarkę prawda? Bardzo zależy mi na przeglądaniu sieci na dużym ekranie siedząc przy stole/na kanapie może jest jakaś wersja linuxa która jest jedną wielką przeglądarką i wtedy
Komentarz usunięty przez autora
http://allegro.pl/terminal-hp-thinclient-t5540-1ghz-512mb-windows-ce-i5605330544.html
Można go rozbudować o znacznie więcej pamięci ram i dysk SSD czy zainstalować każdą dystrybucję Linuxa na PC (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Możesz też zrobić z niego sterownik do robota (to czego twa dusza zapragnie).