Niedawno strzeliła 30tka. Wczoraj spełniłem swoje marzenie, które było blokowane przez rodziców w dzieciństwie, a później życie potoczyło się tak, że nie było mnie stać. Polecam każdemu mirkowi i mirabelce, warto się realizować i spełniać swoje zachcianki. Ten feels jest zajebisty. #chwalesie #drum #drumboners #perkusja
@jeshu: ja też za rok na 30 chcę kupić, ale elektroniczną bo w bloku i przy dzieciakach trudno będzie grać. Jeszcze nie wiem gdzie ją wstawię, ale wstawię!
@scena_dokowania: widzę piękna cobra pod stopą :) dzisiaj muszę popracować nad stopą i tomami, Twoje zdjęcie pomoże, bo mam odniesienie do werbla. Dzięki
@jeshu: 2 floor tomy? Ciekawa konfiguracja. W następnym etapie ramę dokup, szybciej się rozstawia :D Np taką... 4 tomy i wszystko na ramie razem z blachami.
Polecam każdemu mirkowi i mirabelce, warto się realizować i spełniać swoje zachcianki. Ten feels jest zajebisty.
#chwalesie #drum #drumboners #perkusja
@Grezerr: sabiany
@Kelemele Elektronik w bloku (jeśli masz sąsiadów pod sobą) = tennis ball drum riser. poczytaj:)
dzisiaj muszę popracować nad stopą i tomami, Twoje zdjęcie pomoże, bo mam odniesienie do werbla. Dzięki
Np taką...
4 tomy i wszystko na ramie razem z blachami.