Aktywne Wpisy

dupox +51
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo

Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan

https://www.facebook.com/barbellbrotherspl/posts/1762189120692140
"Cały czas pracujemy nad techniką i głębokością przysiadu! " XDD
100% kontuzji, albo nic. POZDRO!
#karmowski #mikrokoksy #silownia
@Ch-jogromPL: Klata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
zgodzę się z wychodzeniem ze sztangą, z położeniem miednicy też trochę, głębokość siadu to już #!$%@? się żeby się #!$%@?ć, głowa i łokcie okej - zgadzam się.
@Cojestpiec
Oprócz wspomnianych szczegółów, to o dobre 3/4 przysiadu. Dalej widać ograniczenie mobilności nad którym trzeba popracować
@Fifeq3: @berti: @Cojestpiec: chińczycy mają #!$%@? na wskazówki dot. odginania karku (zresztą nie tylko oni, bułgarzy, ruscy czy kazachy też :>)
Polacy też tak robią
https://youtu.be/jViG9O7CCCY?t=2m27s
btw czytałem, że to zadarcie głowy pomaga dopiąć górę czworobocznego :)
Też tak uważam, dodatkowo napina się wtedy mocniej cały core i pozwala łatwiej wsunąć miednicę pod sztangę jak jest sticking point. Jak to mówią: "mnie pomaga"
Muszę kiedyś spróbować na jakimś mniejszym ciężarze wyczuć czy jest różnica w idealnie ułożonym kręgosłupie, a dogięciu karku.
@shdw:
Widzicie macie podejście bardziej dwu, ja trójbojowe i jako osoba, która ma za sobą start i przysiad zrobi nawet po melanżu o 4 rano popieram co napisali bracia od sztangi.
To wszystko co ta laska zrobiła byłoby dopuszczalne na zawodach gdzie się żyluje często bez techniki wynik dużo większy niż się zakłada swój maks na 1 rep. No właśnie na zawodach, nie przy nauce techniki jak to opisał
@shdw: @berti: Miałem właśnie wcześniej pisać, że "wyrywanie" głowy do tyłu mi pomaga spinać tył oraz kaptury i polepsza wynik. Nauczyłem się tego oglądając filmy Clarence'a. No i minimalnie zmienia środek ciężkości ( ͡° ͜ʖ ͡°)