Wpis z mikrobloga

Hej. Powoli zbliża się Euro 2016 i chociaż ogromnym fanem piłki nie jestem to chętnie sobie to wydarzenie pooglądam. Zastanawiam się jednak jak uzyskać dostęp do spotkań? W tej chwili jestem na etapie ogarniania telewizora. Kablówkę chyba jakąś mam zryczałtowaną i opłacaną w czynszu. Jednak z tego co wiem, TVP pokaże tylko kilka spotkań.

Co zatem polecacie? Chodzi mi o jakieś pewne źródło - legalne bądź mniej. Jeśli jakaś dobra dusza orientuje się w temacie to proszę o wypowiedź. Co i gdzie opłaca mi się wykupić, aby mieć pewny dostęp do meczów. Internet mam bardzo szybki, ale wnerwiają mnie zacinające się i niepewne transmisje. Chciałbym mieć coś na co nie będę tracił nerwów.
#euro2016 #transmisje #pilkanozna
  • 9
@ger47: Tylko, że ostatnio meczu Polaków z Holandią nie szło oglądać, bo zacinało cały czas. Z drugiej strony finał LM działał słodko. I dzięki za link z reddit - nie znałem, ale wygląda porządnie. @Haraj A czy to wiąże się, z jakimiś dodatkowymi instalacjami modemu/dekodera itd.? Pewnie się zdecyduję, także dzięki za podpowiedź :)
@minijack: masz możliwość założenia anteny satelitarnej? Jeżeli tak to na satelicie Astra masz niekodowane ARD HD, ZDF HD I SAT. 1 a oni pokażą wszystko. Poza tym mają wg mnie lepszą jakość obrazu a ARD i ZDF nadają mecze do wyboru bez komentarza, tylko głos ze stadionu co jest zajebistą sprawą.