Wpis z mikrobloga

Do premiery nowego modelu #oneplus zostało jeszcze parę dni to chyba już wszystko wiadomo. Poza dokładną ceną - aktualnie to 370$ na stronie. . No i nie będzie zaproszeń do kupna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

http://phandroid.com/2016/06/03/oneplus-3-oppomart-specs/amp/

OnePlus 3 specs
5.5-inch 1080p display
Qualcomm Snapdragon 820 processor w/ Adreno 530 GPU
4GB/6GB RAM (DDR4)
32GB/64GB/128GB internal storage (UFS 2.0)
16MP Sony IMX298 rear camera with OIS / 8MP front facing camera
Fingerprint scanner (front)
4G LTE-FDD multimode modem
3,650mAh battery w/ Quick Charge
Android 6.0 Marshmallow (Oxygen OS)

#android #telefony #oneplusthree #oneplusone #oneplustwo
Pobierz
źródło: comment_u0rtHntElBjRCEDhNnEjkZJY5G6szRI8.jpg
  • 14
@konrafal: Szczerze mówiąc, to nie chce mi się już bawić w Cyanogeny. Miałem kilka telefonów z androidem i za każdym razem zmieniałem oprogramowanie jak rękawiczki. Niektóre rzeczy działały wtedy trochę lepiej niż na fabrycznym ale zawsze było coś niedopracowane, przez co ogólny odbiór był średni. Kupiłem OnePlus X słysząc o nim dużo dobrego i liczyłem na to, że będzie miał dobry support z tego względu, że to (przynajmniej w momencie kupna)
@AnsuzSowilo: też nie uśmiechało mi się flashować nowych romów co drugi dzień, ale SultanXDA naprawdę dobrze ogarnął temat, bo sam używa OPX. Jestem na Cyanie od niego już jakieś 2 tygodnie i złego słowa nie mogę powiedzieć. Telefon działa jeszcze szybciej, do tego bateria trzyma dłużej. Działają wszystkie funkcje znane z Oxygena. Co kilka dni wychodzi aktualizacja pomniejszych błędów, na które ja nigdy nie trafiłem. Po żadnej aktualizacji nie było problemów.