Wpis z mikrobloga

No do cholery, ale sie wlasnie wkur... Wczoraj w edymie zakupilem aromatow za ponad 2 stowki, dzis dostaje meila od nich, ze jutro maja promocje z okazji urodzin i znizki nawet do 70%. Szlag by ich
#epapierosy
  • 12
@orfan: Nie ma co się spinać, nie wiadomo co konkretnie będzie na promocji, a znając życie strona padnie i nie będzie nic działać przez pół dnia, bo AIO za 50 cebulionów xD I pewnie jak wczoraj zamówiłeś to dzisiaj rano już poszła paczka, także bez nerwów ()
@dixonpl: @orfan: wybranie propozycje, które chyba beda caly dzień. Pomijam oferty po 1-2 sztuki:
oyetech AIO: 49.90pln
Eleaf iJust KIT: 79pln
Aromaty TPA, Capella, FlavourWest, FlavourArt, Aqua, AtmosLab: -30%
Aromaty Inawera: -25%
Baza Hangsen 50ml: -30%
Baza Optimum: -25%
Smok TF-RDTA: 89pln
Smok Micro TFV4: 84.90pln
Atomizer Griffin 25mm: 99pln
WOTOFO Serpent Mini: 79pln
Wismec RX200S TC: 169.90pln
Akumulator Sony VTC5: 19.90pln
@vgf_: no ja tak samo bazy i aromaty tylko, niby nie dduzo ale 305 z 200 zlociszy to troche by juz w kieszeni zostalo
@Rzuku: tez mam, tzn chyba mowimy o tym samym- im wiecej kupujesz od nich tym masz wiecej % znizki? Cumulative discounts zakładka w koncie. wiec mowisz ze jak z tego korzystasz to nie masz promocji?
@Maciek5000: nyslisz ze jest sens pisac, jesli dostalem w ciagu
@orfan: tak, mówimy o tym samym. U mnie to z 20 osób na jedno konto kupuje i trochę się tej zniżki narobiło (w zasadzie to nie moja zniżka, ja jestem tylko jedną z 20 osób które z niej korzystają). Jeśli kupujesz w ten sposób, to niektóre (nie wiem czy wszystkie) zniżki nie obowiązują, tylko korzysta się ze "zniżki konta"