Wpis z mikrobloga

Czy ważne jest dla was by podobać się płci przeciwnej? #ankieta #rozowepaski #niebieskiepaski

Czy ważne jest dla Ciebie by podobać się płci przeciwnej?

• Ważne, lubię być doceniany/a, poprawia mi to samopoczucie i dodaje skrzydeł;). 41.1% (381)
  • Trochę ważne, lubię od czasu do czasu dostać komplement, to miła rzecz, ale nie zabiegam o to. 34.5% (320)
  • Nieistotne, nie potrzebuję potwierdzenia swojej atrakcyjności od innych. 11.2% (104)
  • Chcę sie podobać tylko partnerowi/partnerce, reszta świata może mnie uważać za brzydala. 13.2% (122)

Oddanych głosów: 927

• 19
  • Odpowiedz
@kaszkai: Źle postawione pytanie. Pytanie brzmi "Czy lubicie ruchać?" -Tak kochamy. "Czy żeby ruchać trzeba się podobać płci przeciwnej?" -Niestety trzeba. "Czy zatem ważne jest dla was żeby podobać się płci przeciwnej, ergo czy chcecie ruchać?" -Tak
  • Odpowiedz
@Asterling: bo lesbijstwo mocno.
btw, można mieć krótkie włosy, nosić się po męsku, chodzić jak pirat i nadal znajdą się faceci pewni że masz na nich ochotę. chciałabym być tak pewna siebie jak oni ;)
  • Odpowiedz
@tututukan: @jormungand87: @01ab: stuleje, ale wiecie, że nieciekawa facjata u mężczyzny, to jeszcze nic straconego? Mając charyzmę i stylówę można obracać różowe paskiny nawet jeśli się jest brzydalem. Najważniejsze to wyjść ze #!$%@?, ale nie ukrywajmy, wymaga to wysiłku.
  • Odpowiedz
@Asterling: więc by zaspokoić twoją ciekawość - tak, chciałabym się podobać dziewczynom, natomiast wiem że jest to chcenie z góry skazane na niepowodzenie ;) więc nie poświęcam temu zagadnieniu zbyt wiele uwagi
  • Odpowiedz
@kaszkai: I tak nie wychodzę z piwnicy, a jako że pracuję jako programista to w biurze ponad 90% to faceci. W ogóle o wygląd nie dbam, golę się jak mnie zarost zaczyna drapać.
  • Odpowiedz