Wpis z mikrobloga

@Colo99: Będzie miał trudno o regularną grę, ale ratuje go, że Wenger lubi rotować składem. Xhaka za 45 mln raczej nie na ławkę, chyba, że sprzedadzą Ozila i wtedy automatycznie więcej miejsca dla Ramsey'a.
Liga angielska zapowiada się emocjonująco, ja jestem fanem Liverpoolu i mam nadzieję, że wrócą do realnej walki o TOP 4, znów ten sam motyw z mniejszą ilością meczy, jak w sezonie z vicemistrzostwem. Arsenal musi postarać się o zatrzymanie Sancheza i Ozila bo oni robią różnicę sporą, wydaje mi się, że jeśli Mourinho trafi do MU na dobre to Ozila będzie starał się wyciągnąć im niestety.
Arsenal musi postarać się o zatrzymanie Sancheza i Ozila bo oni robią różnicę sporą,

@Perro-y-Lobo: Zostaną, Alexis zmienił numer, Ozil po euro zacznie negocjacje nowej umowy.

wydaje mi się, że jeśli Mourinho trafi do MU na dobre to Ozila będzie starał się wyciągnąć im niestety.

To nie te czasy, Arsenal nie musi już sprzedawać zawodników by mieć środki na spłatę pożyczki i ogólne funkcjonowanie klubu, do tego dochodzi nowa umowa telewizyjna,
Niby tak, ale wiesz jak to jest z Arsenalem, swoje zawsze ugra i do LM wejdzie ale w perspektywie 5 lat to myślę, że MU Mourinho może być bliżej większych sukcesów a dla Ozila do jeden z ostatnich gwizdków aby zmienić klub 28 lat w tym sezonie. United znów chcą wydać krocie, Mourinho rokuje tym, że wyda je z sensem większym niż VG. Pozdrawiam.