Aktywne Wpisy
text +45
Ja #!$%@?ę, Ukraińcy wracają do domu i ten robi aferę i nakręca z 1 mln swoich zjebów, bo nie potrafi zrozumieć, że te osoby które mieszkają poza rejonem wojny, to nie boją się wrócić.
Wielu siedziało tutaj przed wojną i co roku na świeta wracali, co nawet wspomina. Co nie przeszkadza mu manipulować dalej.
A wiele ilu ich wraca? Ruch wzrasta na ok 10 dni przed świetami o ok 20 tys (ponad
Wielu siedziało tutaj przed wojną i co roku na świeta wracali, co nawet wspomina. Co nie przeszkadza mu manipulować dalej.
A wiele ilu ich wraca? Ruch wzrasta na ok 10 dni przed świetami o ok 20 tys (ponad
Co wg mnie jest #!$%@? w obecnej dekadzie: Uwaga, bede brzmiał jak stary dziad :D
1. Ubożenie klasy średniej. Ludzie nie mogą zbudować oszczędności bo przy zarobkach 3-5k wszystko może się rozwalić przez dentystę czy zakup opon. Do tego niewolnictwo na kredycie. Brak perspektyw na jutro.
2. Robienie z samochodów dobra luksusowego. Trwa gotowanie żaby i za kilka lat ktoś mniej zamożny na takim Podlasiu będzie ścigany za jeżdżenie z dieslem z
1. Ubożenie klasy średniej. Ludzie nie mogą zbudować oszczędności bo przy zarobkach 3-5k wszystko może się rozwalić przez dentystę czy zakup opon. Do tego niewolnictwo na kredycie. Brak perspektyw na jutro.
2. Robienie z samochodów dobra luksusowego. Trwa gotowanie żaby i za kilka lat ktoś mniej zamożny na takim Podlasiu będzie ścigany za jeżdżenie z dieslem z
@herakliusz_atencjusz: Co bym nie sądził o wybrykach Kwaśniewskiego to jednak prezydent twittujący z "ruchadłem leśnym" jest mocno niepoważne.
@herakliusz_atencjusz: Jak to robi w ramach oficjalnej wizyty to tak. Jak robi to w czasie wolnym (jako osoba prywatna) to mnie nie obchodzi. Twitter nie jest prywatny tylko prezydencki więc jakieś minimum powagi wypadało by zachować.
Czy jak ktoś podejdzie do niego zarzygany i obsrany i będzie chciał, żeby PAD z nim porozmawiał przy kubeczku taniego wina to też będzie okej? Pewien poziom decorum jest wymagany przy tym stanowisku.
@herakliusz_atencjusz:
@farmerjanek: To chyba jednak dwie różne rzeczy? Narażanie się na śmieszność to nie musi być to samo co prowadzenie ryzykownych gier politycznych.
@farmerjanek: Ale to nie znaczy, że Dudzie można puszczać płazem wszystko.
#!$%@? prezio (bo przecież nie Prezydent) podczas ważnej, oficjalnej wizyty - ok.
Prezydent odpisał internaucie o dziwnym/śmiesznym nicku - SKANDAL!!1eleven
PS.
W #!$%@? powiało wielkim światem xD
Naprawde nie ogarniasz internetów ? Ktoś kogo followuje Duda zmienił sobie nick właśnie żeby potrollować.
@f4t4lity: No i? Czy osobo obsługująca twitter musiała wszystkich obserwować?
A wiesz to skąd? znalazłeś moje wypowiedzi, w których tak mówię, czy to jest po prostu twoje założenie? Jak Komorowskiemu jego wpadki wizerunkowe akurat mógłbym puścić płazem, to przy Kwaśniewskim nie jestem pewien. Na szczęście pełni on teraz rolę komentatora więc nie widzę powodu, żeby mu to "puszczać płazem" albo nie.
nie szukam, temat
@farmerjanek: A niby to lawacy chcą karać za myślozbrodnie...