Wpis z mikrobloga

#bekazlewactwa #polityka #neuropa #4konserwy co te lewaki to ja nie wiem, Sierakowskiemu pęka dupa że Duda odpisuje na tweety, co z tego że ludzi którzy ukrywają się pod śmiesznymi nickami, chyba Sierakowski do końca nie ogarnia trollowania w internatach, i uważa to za bardziej żenujące niż pijany Kwaśniewski nad grobami Polskich bohaterów.... ta http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,20133296,wole-jak-sie-prezydent-raz-na-trzy-lata-pokaze-lekko.html#Czolka3Img
  • 20
wydaje mi się że Prezydent to urząd który sprawuje 24h na dobe, jak ma ochotę porozmawiać z każdym obywatelem-

Czy jak ktoś podejdzie do niego zarzygany i obsrany i będzie chciał, żeby PAD z nim porozmawiał przy kubeczku taniego wina to też będzie okej? Pewien poziom decorum jest wymagany przy tym stanowisku.

@herakliusz_atencjusz:
@herakliusz_atencjusz: Poziom Sierakowskiego :/
#!$%@? prezio (bo przecież nie Prezydent) podczas ważnej, oficjalnej wizyty - ok.
Prezydent odpisał internaucie o dziwnym/śmiesznym nicku - SKANDAL!!1eleven

PS.

No sorry, niezłomny prezydent i Ruchadełko leśne to są partnerzy do dyskusji w Polsce. Come on

W #!$%@? powiało wielkim światem xD
Ale Kwaśniewskiemu czy Komorowskiemu puszczasz płazem.

A wiesz to skąd? znalazłeś moje wypowiedzi, w których tak mówię, czy to jest po prostu twoje założenie? Jak Komorowskiemu jego wpadki wizerunkowe akurat mógłbym puścić płazem, to przy Kwaśniewskim nie jestem pewien. Na szczęście pełni on teraz rolę komentatora więc nie widzę powodu, żeby mu to "puszczać płazem" albo nie.

Szukasz na siłę afery tam gdzie jej nie ma, jesteś nudny.... zieeeew.

nie szukam, temat