Aktywne Wpisy
AMBIWALENTNYPSIUR +408
Jak go wypuszczam to sąsiedzi dzwonią na policję ze puma z zoo uciekla
Arczios +34
Idę dziś na pierwszą randkę od praktycznie 2 lat dam wam update życzcie mi powodzenia.
#przegryw
#przegryw
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Jakie polecacie filtry na słońce? Coś mocnego, nie lubię się w ogóle opalać, a będę sporo łaził.
@paramite: To polecam wysokie numery...
Posmaruj się 50. Tylko uwaga, krem kosztuje sporo, ma konsystencję tynku... I w zasadzie to chyba lepiej się otynkować
a przynajmniej nie łazić na golasa.
Masz numerki filtrów. Im wyżej tym mniej się opalisz. 50 to już praktycznie bloker, krem dla bobasów ;-)
Ja jak się posmaruję 10 to mogę łazić po słońcu kilka dni i ledwo co mnie złapie. 20, to już w ogóle... Pieprzyki traktuje 20. Żona się natomiast 20 smaruje bo ma jasną cerę i
@paramite: chcesz filtr na twarz czy ciało?
@JAmajki: Prawda, prawda... Pieprzyków mi się narobiło... Do dermatologa się wybieram. Tylko wybrać się nie mogę. ehm. Lepiej się smarować.
@JAmajki: Tak sobie żartuję. Pewnie są jakieś lepsze mazidła. Kojarzę 50, bo córkę tym traktujemy... A ja sobie na pieprzyki (te najbrzydsze) nakładam. No ale jednak jest to konsystencja tynku ( ͡° ͜ʖ ͡°).
i ma naprawdę fajną konsystencję, z resztą pozostałe też są spoko, z tego co kojarzę, no i nie bielą :)
Z takich tanich filtrów <20 zł niestety nie znam nic fajnego,
I jak napisała Mirabelka wyżej, sporo osób chwali emulsję matującą Vichy, której nie miałam jeszcze okazji wypróbować. Vichy ma jednak minimalnie mniejszą ochronę przed UVA niż Anthelios.
@zupa_z_kasztana: Takie pytanko... U mnie LRP nie wchłania się do matu (nie należę do grona szczęśliwców ze skórą normalną), co raczej
Znajoma używa Vichy i mówi, że jej się wchłania, natomiast trochę wysusza skórę, więc też nie jest znowu tak fantastycznie.
Komentarz usunięty przez autora