Aktywne Wpisy
mirko_anonim +172
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Żona namówiła mnie na skorzystanie z usług projektanta wnętrz do łazienek i kuchni. Nigdy więcej.
Z początku nie byłem przekonany ale mając natłok innych budowlanych obowiązków i chęć posiadania funkcjonalnej kuchni przystanąłem na to.
Wybraliśmy specjalistkę z tych polecanych, wzięła za wszystko raczej rozsądną kwotę (na szczęście wpłacona dopiero pierwsza transza) i czekaliśmy.
Różne
Żona namówiła mnie na skorzystanie z usług projektanta wnętrz do łazienek i kuchni. Nigdy więcej.
Z początku nie byłem przekonany ale mając natłok innych budowlanych obowiązków i chęć posiadania funkcjonalnej kuchni przystanąłem na to.
Wybraliśmy specjalistkę z tych polecanych, wzięła za wszystko raczej rozsądną kwotę (na szczęście wpłacona dopiero pierwsza transza) i czekaliśmy.
Różne
Mariaci +249
Hmm... ten ciąg obrazów ma swoją chronologię sadząc po "starzeniu" postaci głównej. No niestety chronologii przy dodawaniu nie zachowałem :p ...
Pamiętam, że kiedyś trafiłem na jeden z obrazów tej galerii ale wtedy wylądował pod "ecchi" (kilka miechów temu) głównie ze względu na scenerię łazienki... jest też obraz rozpoczynający z małym dzieckiem w pokoju dziecięcym... ale go nie wrzucę bo troszkę się kłuci z ogólną tematyką RAS'a :)