Podczas dzisiejszego Marszu Równości w Gdańsku terroryści narodowo-katoliccy ukradli starszej pani flagę KODu, obrzucili policję butelkami, kamieniami i petardami. 5 osób zatrzymano, policja dalej przegląda nagrania.
chyba, że kodowcy się za nich przebrali i zrobili prowokację?!
@SynuZMagazynu: Jestem w stanie uwierzyć, że jakiś KODowiec kretyn by mógł wpaść na taki pomysł, ale widzę co najmniej 2 problemy:
- Kto weźmie poważnie emeryta przebranego za "kibola"? Styropianem będą rzucać w policję? - Jest to zbędne bo "patriotyczno" prawackie "bojówki" czują się prowokowane samym istnieniem marszu
@Galgann: Obrzydliwego? Takie silne emocje mogą wskazywać na problemy ze swoją seksualnością
@6c6f67696e: Może dlatego, że nikt nie zna lekarzy aborcjonistów ? Ale emocje są takie, że i do tego może za jakiś czas dojść. Na Podkarpaciu nie ma już szpitala gdzie można przeprowadzić legalną aborcję i pewnie już nie będzie bo silni tam proliferzy z poparciem jeszcze silniejszych księży zaszczują za to dyrekcję szpitala, który na to by się odważył.
@6c6f67696e: Wywołując swoim zachowaniem i ubiorem odrazę innych. Nie oszukujmy się ale chodzenie w strojach z doczepianymi penisami raczej normalne nie jest. @falszywy_prosty_pasek: Robiąc coś co jest w naszym kręgu kulturowym uznane od dawna za obrzydliwe nie dziwcie się że jest to spotykane z taką reakcją.
@InsanelyIncredibly: Nie mówię że tłuczenie gejów jest czymś chrześcijańskim. Sam jestem przeciwny tego typu rozwiązaniom. Ale w żadnym wypadku mnie taka reakcja nie dziwi.
@Galgann: Ale na co ta reakcja? Tam dosłownie nic zdrożnego się nie działo (choć z drugiej stronie w Polsce każdy brak zgody to zdrożność). Narodowcy przesadzili z reakcją na wydumany problem.
Nie wiem co to za posmiewisko na wykopie z osób które idą na miesięczne przeszkolenie wojskowe i składają przysięgę. Jakby była wojna to i tak każdy z nas będzie miał gówno do gadania xD #wojsko #ukraina #wojna
#neuropa #4konserwy #lgbt #bekazprawakow #homofobia
Miód na uszy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Galgann: w sumie to się dziwię, że żaden katolicki oszołom nie wpadł na pomysł żeby zabić jakiegoś znanego lekarza aborcjonistę
@falszywy_prosty_pasek: chyba, że kodowcy się za nich przebrali i zrobili prowokację?!
@SynuZMagazynu: Jestem w stanie uwierzyć, że jakiś KODowiec kretyn by mógł wpaść na taki pomysł, ale widzę co najmniej 2 problemy:
- Kto weźmie poważnie emeryta przebranego za "kibola"? Styropianem będą rzucać w policję?
- Jest to zbędne bo "patriotyczno" prawackie "bojówki" czują się prowokowane samym istnieniem marszu
@Galgann: Obrzydliwego? Takie silne emocje mogą wskazywać na problemy ze swoją seksualnością
@Galgann: Ludzie maszerują przez miasto nie demolując go przy okazji i nie rzucając niczym w policję?
jedyne gołe dupy były na transparencie kontrmanifestantów
@galicjanin: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_jbhCyt0tZyRZFVHJS23qzph5w6YwyOc0.jpg
Pobierz@falszywy_prosty_pasek: Robiąc coś co jest w naszym kręgu kulturowym uznane od dawna za obrzydliwe nie dziwcie się że jest to spotykane z taką reakcją.
http://trojmiasto.tv/Manifestacje-w-Gdansku-15511.html
@Galgann: Jedyni ludzie, którzy cokolwiek w tym stylu robili, to narodowcy. To oni w końcu mieli transparent z #stockowafotografiadwochnagichmezczyznnaparadzie.
Aha, czyli:
* demonstrowanie w spokoju -