Aktywne Wpisy
anamorfoza +432
Trochę chwali post ( ͡º ͜ʖ͡º). Jestem architektem i autorką projektu remontu elewacji i odtworzenia detalu budynku przy ul. Prądzyńskiego 37, we Wrocławiu. Wyszło super i cieszę się, że wspólnota zrobiła to zgodnie z projektem, który był droższy niż zwykłe odmalowanie elewacji. Zdjęcie od Wrocławskieinwestycjebudowlane (mnie możecie znaleźć jako @nakwaracie_archiekura)
Wiadomo, że chciałoby się też, żeby wymieniono cała stolarkę okienną, oczywiście było to ujęte
Wiadomo, że chciałoby się też, żeby wymieniono cała stolarkę okienną, oczywiście było to ujęte
Kasahara +136
V-Shape jest cope, co to za sztuka mieć wąskie biodra jak dziecko i być wyżylonym anemikiem. Prawdziwy chłop ma szeroką talię jak szafa i waży ponad 100 kg, nie je tych wszystkich fit rzeczy tylko jak NOR MAL NY człowiek wszystko co jest w zasięgu. Masz jakaś wystającą żyłkę na ciele? To się nie ciesz! Nie jesteś #!$%@?, a niedożywiony!!! Kobieta musi mieć poczucie, że w każdej chwili możesz ją zabić np.
Mirki mój kochany lapek padł mi 2 dni temu - konkretnie karta graficzna. Śpij słodko aniołku ( ͡° ͜ʖ ͡°). Koszt wymiany jest nieopłacalny, dlatego muszę się zapatrzeć w coś nowego. Mam budżet 2300 zł na nowego laptunga. Poszperałem, wyselekcjonowałem kilka jak dla mnie ciekawych ofert i zrobiłem sobie mała listę. Do czego będzie służył sprzęt? Głównie poruszanie się po necie, do pracy - odpalenie kilku służbowych programów. Co do gier. To chyba tylko będzie tam zainstalowana Fifa. Jeżeli mógłbym Was prosić o zerknięcie na moją listę i doradzenie mi na co przpuścić moje cebuliony to było by miło :)
1. Klik mój faworyt jak na razie
2. Klik
3. Klik
4. Klik
5. Klik
6. Klik
7. Klik
8. Klik
9. Klik
10. Klik
Czy opłaca się, wydać pieniążki na któryś z powyższych sprzętów?
#laptopy #laptop #kiciochpyta
http://www.wykop.pl/wpis/16974433/
Chyba najrozsądniejszym wyborem będzie ten model klik