Wpis z mikrobloga

No cześć!

Mirki mój kochany lapek padł mi 2 dni temu - konkretnie karta graficzna. Śpij słodko aniołku ( ͡° ͜ʖ ͡°). Koszt wymiany jest nieopłacalny, dlatego muszę się zapatrzeć w coś nowego. Mam budżet 2300 zł na nowego laptunga. Poszperałem, wyselekcjonowałem kilka jak dla mnie ciekawych ofert i zrobiłem sobie mała listę. Do czego będzie służył sprzęt? Głównie poruszanie się po necie, do pracy - odpalenie kilku służbowych programów. Co do gier. To chyba tylko będzie tam zainstalowana Fifa. Jeżeli mógłbym Was prosić o zerknięcie na moją listę i doradzenie mi na co przpuścić moje cebuliony to było by miło :)

1. Klik mój faworyt jak na razie
2. Klik
3. Klik
4. Klik
5. Klik
6. Klik
7. Klik
8. Klik
9. Klik
10. Klik

Czy opłaca się, wydać pieniążki na któryś z powyższych sprzętów?

#laptopy #laptop #kiciochpyta
  • 12
@Pustulka: No i klops nie mają już tych modeli w ogóle na stanie, mają wersje z oprgramowaniem za 2400 ( ͡° ʖ̯ ͡°) ASUS ma tylko jedno wejście na pamięć RAM, więc z góry musiałbym kupić od razo kostkę 8 GB za ponad 120 zł
@x-kom dlaczego nas z Waszej stronie internetowej jest dostepny produkt, a jak dzwoniłem na infolinie to miły Pan powiedział, że już go nie ma? :( kod produktu 261289
@kacperte: niestety wskazany przez Ciebie produkt został wycofany ze sprzedaży. Napisz do nas wiadomość prywatną postaramy się znaleźć odpowiedniego laptopa dla Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)