Aktywne Wpisy
hellyea +12
white_cap123 +9
Prawdziwy przegryw to nie jest ten co nigdy nie ruchał.
Prawdziwy przegryw to ten co ruchał, miał powodzenie, a potem coś się w życiu popsuło, utrata zdrowia, wyglądu i utrata powodzenia.
Jak nigdy nie ruchałeś i nie zaznałeś bliskości kobiety to nic nie straciłeś, bo nie da się stracić czegoś, czego się nie posiadało.
Największym bólem jest zaznać tego wspaniałego uczucia na chwilę a potem bezpowrotnie je utracić, ale tego nie zrozumiecie,
Prawdziwy przegryw to ten co ruchał, miał powodzenie, a potem coś się w życiu popsuło, utrata zdrowia, wyglądu i utrata powodzenia.
Jak nigdy nie ruchałeś i nie zaznałeś bliskości kobiety to nic nie straciłeś, bo nie da się stracić czegoś, czego się nie posiadało.
Największym bólem jest zaznać tego wspaniałego uczucia na chwilę a potem bezpowrotnie je utracić, ale tego nie zrozumiecie,
1. Najlepszą grę świata #thelastofus
2. Najlepiej wykonaną gre świata #uncharted 4
Inna liga. Naprawdę inna liga.
A poza tym kwestia gustu. Za najlepszą gre uważam nie tę najbardziej grywalną, ale tę, która posuwa medium do przodu. I póki co nikt tego arcydzieła nie przegonił.
Dzisiejsze gry są płytkie. Call of Duty i Buterfild to gównostrzelanie, Far Cry to odgrzewany kotlet,
Ja nie twierdze, ze TLOU jest zle, tylko po odarciu z "klimatu" jawi mi sie prosta gra z małymi lokacjami i momentami kasztanska mechanika właśnie (akcja z aleja snajperów)
Porównując do ksiązek lub filmów:
Książka może być napisana wspaniałym językiem, ale jeśli nie porywa - nikt nie będzie o niej mówić w szerokim gronie.
Film może być doskonale
Nie no, jak lubisz to spoko. Play it, love it.
Ale wciąż, to polska gra, którą można lubić nie tylko za to, że jest z Polski.
Ta gra mnie zniszczyła emocjonalnie jak żaden film czy książka wcześniej. Pamiętam jak pisałem do kumpla:
"Ta gra przesadza. Ona definitywnie przesadza" - i tak było. Zmieniła dla mnie postrzeganie gier na dobre.
Spróbuj Life is Strange. Żona doceni.
Mi się to podoba, że gra jest taka liniowa ale musi być kozak scenariusz jak w tlou, gta czy asasyny teochę mnie nudzą bo za dużo tam takiego łażenia zamiast grania. Tlou to dla mnie mistrzostwo świata, druga taka gra to uncharted 2,