Wpis z mikrobloga

@damian-ppracc: To Leon?
Bo przymierzam się do zakupu w przyszłym roku :)

PS. Wrzuciłbyś parę zdjęć jakby Ci się nudziło ze środka? Chętnie bym obejrzał dokładnie jak sobie wygląda wersja FR (w żadnym salonie nie ma :/)
  • Odpowiedz
@damian-ppracc: jeździłem każdym z trojaczków i leon zawodzi oczekiwania, pozostawia lekki niesmak. Auto wygląda przezajebiście z zewnątrz, wersja fr robi robotę, środek nacechowany sportem, czerwone przeszycia, fajne kubełki a jedzie to #!$%@? tak bardzo nijako, prowadzi się tak jak można tego oczekiwać od golfa a nie od nacechowanego sportem seata. Zniesmaczył mnie ten samochód swoim zachowaniem.
  • Odpowiedz
@elemenTH: u mnie stoi na 19 calowych felgach od cupry i w wyposazeniu na trybie sport utwardza sie zawieszenie i uklad kierowniczy. Dla mnie daje rade i to calkiem niezle i mowi to gosc ktory wczesniej jezdzil audi s3.
  • Odpowiedz
@damian-ppracc: jeździłem nowym fr ze sportowym zawiasem właśnie, zmiana tych trybów daje jakieś minimalne zmiany, prowadzi się tak bardzo poprawnie jak tylko się da, zero emocji, co z tego że wskazówka #!$%@? w górę jak nie idą za tym żadne jakieś wrażenia, nie czuje się tego auta no albo ja kuwa mam za duże wymagania, spodziewałem się sportowego auta a to tylko golf z przebraniu.
  • Odpowiedz
@elemenTH: No m3 to nie jest. A esc to Ty wylaczyles :)? Edit: Poza tym w tych pieniadzach chyba bardziej sportowej jazdy nie dostaniesz, bo czym? Scirocco tez jezdzi jak jezdzi, golf gti to jest to samo co leon. Fiesta st tez jakos wrazenia na mnie nie zrobila, mini cooper s tym bardziej :)
  • Odpowiedz
@damian-ppracc: tu nie chodzi o systemy, brak systemów po prostu to jest golf w przebraniu, auto zaprojektowane tak żeby nikogo nie #!$%@?ć ani też nie aspirować wyżej niż jest. Ma być do granic możliwości pospolite, neutralne, nijakie, każdemu się podobać tylko seat nie wygląda jak golf, jedziesz pięknym autem z fajnym środkiem, pachnie sportem a emocje jak na grzybach.

Przejedź się starym np. crx'em co ma poniżej 7 do 100
elemenTH - @damian-ppracc: tu nie chodzi o systemy, brak systemów po prostu to jest g...
  • Odpowiedz
@elemenTH: Jakbym oczekiwal jakich super emocji to bym wzial cupre :) pozatym po chip tuningu jak najbardziej ma ponizej 7 sek do setki. Mowilem mialem wczesniej audi s3 8p w dsg 5.8 do setki. Edit: Nastepny samochod to bedzie civic type r w koncu na turbie. Nie wiem co takiego mial w sobie niby poprzedni type r jak do setki lykal go golf 4 1.8 T na gazie.
  • Odpowiedz