Wpis z mikrobloga

@Golomp: a to easter egg jest z kamuflażem, chciałem to robić ale nie mam czasu #!$%@?ć po mapie i 7 włączników wciskać w różnej kolejności ;p z tego co policzyłem na szybko to jest jakies 5000 możliwości :/
@typowy_informatyk: ale to wszystko logicznie bierzesz, jeden przycisk zapala niektóre lampiony, inne gasi, kwestia włączenia tylko tych by zapalić wszystkie lampiony. Są przygotowane mapki do drukowania gdzie zaznaczasz co i jak(sam tak robiłem ) samemu idzie to zrobić w mniej niż godzinę jeśli wiesz jak się za to zabrać. Mogę pomóc jeśli trzeba
świecą lampiony. http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/forum/threadview/2955065246879560123/

odpow

@Kecq: dzienks, to dzisiaj robię wtedy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jakby nie patrzeć jest to przydatny kamuflaż :)

tak btw jeszcze, coś mi się wydaję, żę będzie jeszcze jeden easter egg. Tak samo było z programem widmo, ze były najpierw kamuflaże, potem nieśmiertelniki a potem ktoś hasło odgadł. Z tego co kojarze, jest tam na dole jeszcze jedna klawiatura do wpisania kodu a
@typowy_informatyk: Do odczytania kodu polecam aplikację Morse Talk. Najeżdżasz kamerką na światełko a ta w locie ci wszystko tłumaczy. Ale radzę jeszcze nagrać to, jakimś nvidia shadowplayem czy też tym całym raptr od AMD. I nie zapomnij się poruszyć co jakiś czas jak będziesz się wpatrywać w tą lampkę bo się zdziwisz jak kicka za afka dostaniesz :D
@typowy_informatyk: ja tam bez lunetki robiłem i też tryniło :D Więc jest to opcjonalne ;d I nie musisz się spieszyć, lampa będzie nadawała wiadomość na okrągło, do końca trwania rundy. I jakoś tak jest, że jak zamiast cyferek będziesz miał spację czy myślniki, czy też jakiś inny znak, to znaczy, że jest to chyba zero :D