Hej Mirki. Szukam wartościowych materialow dot Audytów IT: Szablony, makiety punktów kontrolnych itd. Wszystko co może się przydac na stanowisku audytora od strony praktycznej. Mogą być zasoby wew. firmy przeslane na peiv (do prywatnego użytkowania). Czy mogę liczyć na pomo Mirków będących w temacie audytu It? #programowanie #informatyka #audytorit
@Trytka: Idealny przykład - nie wiem to się wypowiem. Odpowiednio (krótko i na temat) wypowiedział się już @nilhir i wyczerpał temat wiec swoje uwagi możesz zatrzymać dla siebie. Zasoby wewnętrzne - notatki, szkice, schematy, procedury ogólnego stosowania które są następnie optymalizowane pod kątem działania danego przedsiebiorstwa -> każde jest inne ale podstawa jest ta sama. Materiały nieopatrzone znakiem firmowym, logo firmy i nie będące tajemnicą przedsiebiorstwa. Prywatne użytkownie - funkcja edukacyjna.
Mogą być zasoby wew. firmy przeslane na peiv (do prywatnego użytkowania).
Czy mogę liczyć na pomo Mirków będących w temacie audytu It?
#programowanie #informatyka #audytorit
@Skwarek85: No chyba nie. Masakra...
Zasoby wewnętrzne - notatki, szkice, schematy, procedury ogólnego stosowania które są następnie optymalizowane pod kątem działania danego przedsiebiorstwa -> każde jest inne ale podstawa jest ta sama. Materiały nieopatrzone znakiem firmowym, logo firmy i nie będące tajemnicą przedsiebiorstwa.
Prywatne użytkownie - funkcja edukacyjna.