Aktywne Wpisy
KW23 +482
posłuchajcie tego
W amerykańskim liceum odbyła się lekcja, której tematem były procesy czarownic w Salem.
Nauczyciel zapowiedział, że zagrają w grę.
- Każdemu z was szepnę na ucho, czy jest czarownicą, czy zwykłą osobą. Waszym celem jest zbudowanie jak największej grupy, w której NIE ma czarownicy. Jeśli na koniec okaże się, że w grupie znajduje się choć jedna czarownica – wszyscy uczniowie z tej grupy dostają ocenę niedostateczną.
Nastolatkowie zaczęli przesłuchiwać i
W amerykańskim liceum odbyła się lekcja, której tematem były procesy czarownic w Salem.
Nauczyciel zapowiedział, że zagrają w grę.
- Każdemu z was szepnę na ucho, czy jest czarownicą, czy zwykłą osobą. Waszym celem jest zbudowanie jak największej grupy, w której NIE ma czarownicy. Jeśli na koniec okaże się, że w grupie znajduje się choć jedna czarownica – wszyscy uczniowie z tej grupy dostają ocenę niedostateczną.
Nastolatkowie zaczęli przesłuchiwać i
posuck +69
Jak ja nie lubię kawiarni, gdzie zwracają się do mnie per "ty". Wchodzę, mówię na starcie "dzień dobry" do osoby za lady, a ona do mnie "cześć, co dla Ciebie?".
Staram się kontynuować rozmowę w bardziej poważnym tonie, "poproszę o americano z mlekiem", lecz w odpowiedzi słyszę "chcesz z mlekiem roślinnym?".
Nosz kur xD Nie jesteśmy znajomymi, nie znam cię, przestań się do mnie tak odzywać jakbyśmy byli ziomeczkami xD
Może zachowuję
Staram się kontynuować rozmowę w bardziej poważnym tonie, "poproszę o americano z mlekiem", lecz w odpowiedzi słyszę "chcesz z mlekiem roślinnym?".
Nosz kur xD Nie jesteśmy znajomymi, nie znam cię, przestań się do mnie tak odzywać jakbyśmy byli ziomeczkami xD
Może zachowuję
czy sandałki, krótkie spodenki i t-shirt to odpowiedni strój do kościoła w UPALNY dzień?
Pytam, bo mnie kiedyś jakiś stary dziad zwyzywał, ze przyszedłem do kościoła ubrany jak na plaże Chiałem powiedzieć mu "#!$%@? CI W DUPSKO stary zgredzie, który wykituje w najbliższych miesiącach", ale 15 minut wcześniej przyjmowałem komunię, więc tylko pokazałem mu środkowy palec.
#kosciol #pytanie #lato #truestory #niecoolstory
Czy sandałki, krótkie spodenki i t-shirt to odpowiedni strój do kościoła w upalny dzień (albo zwykły też)
Bóg ma to w piździe w czym przyjdziesz. Ale niestety cała geriatria i księża nie.
@zloty_wkret: to po #!$%@? ty tam chodzisz w ogóle xDD
@Kink: @Gronie: @zloty_wkret:
Ma to w piździe, bo nie istnieje! Ha! Szach mat, katofaszyści.
#gimboateizm
BTW,
Strój #!$%@?, bo brak szacunku dla innych uczestników mszy, ale wiem, że to zarzutka.
Latem w kościołach bywa duszno, lepiej ubrać się lekko, niż się spocić jak świnia. Dziadek nie miał racji, a twoja reakcja była uprawniona.