Aktywne Wpisy
piotrow +59
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
InnyWymiar90 +81
Ogolona twarz, pięćdziesiąt kilo wagi
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
@Raja: przecież napisał.
@Raja: Masuo orzechoue ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Grubasje_banany: Czyli suszone owoce masz na myśli? Smażona z owocami czy dodane później? W tej mam dużo pieczarek, czosnek, ziemniaki, oliwki, papryczkę chili i suszone pomidory. Nie wiem czy do tego owoce bym dodawał ale następnym razem może zmodyfikuję "przepis" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak jajecznica to z samych jajek ewentualnie podsmazona kiełba/boczek + szczypiorek/podsmazona cebula i jajka...
@OSH1980: Jak dla mnie sporo. Przeważnie jem trochę mniejsze śniadania.