Aktywne Wpisy

Mój niebieski ma jakąś dziwną cechę charakteru, której nie umiem nazwać, a objawia się chęcią decydowania za mnie, wymyślania, komentowania, wymądrzania się.
Chcieliśmy pojechać na zakupy odzieżowe, żeby wymienić garderobę na nową, jednak z racji dużych wydatków ostatnio przełożyliśmy zakupy na kiedy indziej - gdy będziemy mieli odłożoną sumę pieniędzy na zakupy.
Jakoś na wiosnę również pojechaliśmy na zakupy ale tylko kilka rzeczy niebieski kupił a że to był spontaniczny wypad, a
Chcieliśmy pojechać na zakupy odzieżowe, żeby wymienić garderobę na nową, jednak z racji dużych wydatków ostatnio przełożyliśmy zakupy na kiedy indziej - gdy będziemy mieli odłożoną sumę pieniędzy na zakupy.
Jakoś na wiosnę również pojechaliśmy na zakupy ale tylko kilka rzeczy niebieski kupił a że to był spontaniczny wypad, a

EndThis +92

Mam na chwilę obecną port w GPIO skonfigurowany jako wejście, widzę to wejście w domoticzu, mogę z niego zrobić np. sensor. Jak zrobić licznik? Domoticza ogarniam raptem od wczoraj, więc wybacz, jeśli pytam o rzeczy trywialne, ale nie wiem, więc pytam :)
http://www.esp8266.nu/index.php/Tutorial_Domoticz_Switch