Aktywne Wpisy
Veela 0
#eurowizja ktory polski artysta mógłby wygrać Eurowizję? Tylko poważne propozycje
sildenafil +218
Rada Europejska ds Polityki Społecznej przyjęła dzisiaj dyrektywę, która za definicję zgwałcenia uznaje jedynie akt penetracji waginalnej, analnej lub oralnej o charakterze seksualnym ciała kobiety . Tak, tylko kobiety. To już tylko krok od przyjęcia jej przez Parlament Europejski. Co to oznacza w praktyce?
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
Sytuację obrazuje zdjęcie poniżej.
#polskiedrogi
Komentarz usunięty przez autora
Chyba, że chodzi Ci o sytuację, że hipotetycznie za parę kilometrów mogę spotkać tira to będę sobie jechać środkowym bo zmiana pasa mi uwłacza.
Ok jest to jakieś wyjaśnienie. Dzięki.
Ale dzieki. Jest to jakieś wyjaśnienie.
@mamo: ale tu zaingeruj (╥﹏╥)
bezpieczeństwo, czyli w przypadku zaistnienia zagrożenia z lewej lub prawej masz trochę więcej czasu i miejsca na właściwą reakcję. np. wskakuje jakieś zwierze, albo komuś z lewego lub prawego pasa pęknie opona. i tak dalej. po prostu środkowym jest bezpieczniej i wygodniej, więc przy małym natężeniu ruchu (jak na zdjęciu) ludzie wręcz powinni tak jeździć.
Ja najczęściej właśnie wyprzedzam fanów środkowego pasa jadąc prawym.
Wstyd jak cholera!
Jest to dla mnie zagadka, którą chce rozwikłać.