Wpis z mikrobloga

Piątek, 13.05.2016, #mikromodlitwa , 99 rocznica objawień Maryjnych w Fatimie

Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.

Grafik
https://docs.google.com/spreadsheets/d/19eiNIgkMfHcPoQXkQpcVl_PSzH1tjwl7ZB-K7soROZo/edit#gid=2035252873

Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem. Chyba że się pali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiejsze będą oczywiście na sobotę.
M.....k - Piątek, 13.05.2016, #mikromodlitwa , 99 rocznica objawień Maryjnych w Fatim...

źródło: comment_1AtXSbdDkvsgGujLHE9SZ2z9yP4cKy4L.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
@Mr-Slimak: proszę o łaskę siły i mądrości, abym potrafił podejmować odpowiednie decyzje, abym potrafił odróżniać dobro od pokus i umiał się im przeciwstawić. Abym miał wytrwałość aby napisać pracę. O Mądrość i Odwagę aby zbudować szczęśliwy związek z odpowiednią osobą. O miłość do bliźniego dla każdego człowieka na ziemi. O Zdrowie abyśmy mogli żyć szczęśliwi chwaląc Ciebie. Amen.
  • Odpowiedz
@Mr-Slimak: proszę o modlitwę w intencji mojej chrzestnej o wyjście z ciężkiej choroby i o siłę dla niej i jej rodziny oraz za mnie o motywację i znalezienie pracy. Bóg zapłać.
  • Odpowiedz
@Mr-Slimak: Proszę o uzdrowienie serca i duszy pewnej dziewczyny oraz jej relacji z ludźmi.

I pytanie: Czy można się dopisać do grupy modlących na jeden dzień/tydzień? Boję się podjąć zobowiązanie na dłużej
  • Odpowiedz
@Mr-Slimak: Niech będzie przyszły tydzień od poniedziałku do niedzieli. Czy są jakieś "standardy" jeśli chodzi o rodzaj modlitwy? Czy dziesiątka różańca, cały różaniec czy np. "Ojcze nasz" wystarczy? I czy w przyszłości chciałbym się jeszcze zadeklarować to mam pisać w komentarzu czy na prv czy inaczej?
  • Odpowiedz